Optimile Ligii Campionilor – predicții pentru meciurile din 22-23 februarie

Advertorial
Marti, 22 Februarie 2022, ora 17:19
1584 citiri
Optimile Ligii Campionilor – predicții pentru meciurile din 22-23 februarie
FOTO: unibet.ro

Marți și miercuri, revine în scenă spectacolul autentic din UEFA Champions League. Pe 22 și 23 februarie, fanii fotbalului de cea mai înaltă calitate pot urmări celelalte patru meciuri rămase de disputat în optimile competiției.

Chelsea - Lille și Villarreal - Juventus Torino sunt partidele programate marți de la ora 22:00, în timp ce meciurile Benfica Lisabona - Ajax Amsterdam și Atletico Madrid - Manchester United se vor disputa miercuri, de la aceeași oră.

Având statutul de cea mai importantă competiție europeană de fotbal între cluburi, care are deja 67 de ani de istorie, Champions League atrage mereu interes maxim în rândul pasionaților de sport, cu audiențe mari la TV și online.

Pasiunea pentru fotbal la un asemenea nivel se transpune și în interes la pariuri sportive, iar Unibet a pregătit din nou sute de opțiuni pentru fiecare meci din UCL, dar și o promoție la care pariurile de 50 RON îți pot aduce premii de top, inclusiv BMW-uri.

Chelsea, test important cu Lille

Aflată la mare distanță de liderul clasamentului din Premier League (Manchester City), Chelsea Londra are nevoie de performanță în Champions League. Întâlnirea cu Lille nu va fi însă deloc una ușoară. În precedentele două meciuri directe, Chelsea s-a impus de fiecare dată cu 2-1.

Londonezii au marcat de zece ori la rând contra echipelor din Franța în Liga Campionilor, iar Lille a punctat în nouă din precedentele zece meciuri jucate pe teren advers. Ținând cont de apetitul pentru gol al celor două echipe și de miza acestei întâlniri, merită luată în calcul selecția disponibilă în secțiunea pariuri combo de la Unibet: ambele echipe vor marca și peste 2.5 goluri, cotă 2.50.

Victoria lui Manchester United cotată excelent la Unibet

O altă echipă fără strălucire în Premier League, Manchester United, a impresionat în ultima perioadă în Champions League și își pune toate speranțele în succesul în această competiție. Cu 5 meciuri consecutive fără înfrângere în Liga Campionilor, Manchester United are șanse mari să se impună în deplasare contra celor de la Atletico Madrid. Pentru că spaniolii au pierdut ultimele două meciuri de pe teren propriu cu echipe din Anglia, scor 2-3 cu FC Liverpool și 0-1 cu Chelsea, ar avea și mai mult sens un eventual pariu pe victoria britanicilor la o cotă impresionantă oferită de Unibet: 3.20.

Villarreal vs. Juventus

Villarreal înscrie mai mereu goluri pe teren propriu, așa cum s-a întâmplat fără excepție în ultimele 6 întâlniri, inclusiv cele cu formații puternice precum FC Barcelona și Atletico Madrid. În grupele Champions League, contra Atalantei, Villarreal a reușit 5 goluri în cele două jocuri.

Adversara sa, Juventus Torino, a marcat de asemenea în ultimele 6 meciuri jucate în deplasare. În precedentele meciuri disputate în Spania a înscris de 2 ori contra lui Atletico Madrid și de 3 ori contra echipei FC Barcelona.

La casa de pariuri Unibet, cota este 1.83 pentru situația în care ambele echipe marchează în partida dintre Villarreal și Juventus.

Benfica vs. Ajax

Benfica și Ajax sunt genul de echipe cu brand puternic în Europa, cu istorii dense în fotbalul european, dar care în ultima perioadă nu au reușit să mai ajungă la performanțele cluburilor vedetă.

Adevărate școli de tinere talente pentru fotbalul european, Ajax și Benfica vor evolua cel mai probabil prudent în meciul direct din Liga Campionilor, fără a-și asuma riscuri mari. Concentrate pe defensivă, Ajax și Benfica ar putea juca foarte echilibrat, cu puține goluri marcate. La Unibet se poate paria pe faptul că nu se vor înscrie mai mult de 2 goluri – cotă 2.15.

În februarie și martie, Unibet oferă pasionaților de pariuri nu doar varietate maximă pe o mulțime de evenimente de top, ci și șanse la extra premii. Cu un pariu de 50 RON se poate participa în campania promoțională în cadrul căreia se oferă autoturisme BMW și alte premii atractive. Mai mult, săptămânal, se acordă garantat și un cadou surpriză pentru primul pariu eligibil în campanie pe platforma Unibet.

Cotele la pariuri pot suferi modificări în orice moment.

Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
Gabriela Firea: ”Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar” VIDEO
Gabriela Firea: ”Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar” VIDEO
Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei a afirmat că este optimistă şi convinsă că bucureştenii doresc un primar dinamic, eficient, care să fie permanent pe teren, în mijlocul...
#fotbal, #pariuri fotbal , #pariuri