Pascovici povesteste cum a fost batut de liderul galeriei Farului

Sambata, 05 Iunie 2010, ora 10:52
3608 citiri
Pascovici povesteste cum a fost batut de liderul galeriei Farului
Foto: Telegraf

Cosmin Pascovici a povestit incidentul pe care l-a avut, vineri, cu liderul galeriei Farului Constanta, Sorin Mihailescu. Fotbalistul spune ca fanul l-a luat la bataie in momentul in care i-a transmis ca asteapta sa isi recupereze datoria de la club.

"Eram in fata clubului si ma pregateam sa plec cu FC Farul II la meciul de la Insuratei. Mihailescu a venit la mine sa-mi spuna ca se strang niste bani sa-mi dea mie si, dupa ce i-am spus ca astept sa-mi iau banii de la club, a sarit la bataie. Uitati-va la mine cum arat! O sa decida organele abilitate cine este de vina. Nu am inteles insa in ce calitate a venit Mihailescu aici, sa faca aceste lucruri, sa ma ameninte ca-mi sparge masina", a acuzat Pascovici, informeaza Telegraf Constanta.

Fostul jucator al lui Dinamo a ajuns apoi la spital, unde a efectuat un control amanuntit.

"Din fericire, nu este nimic fracturat si nici nu am vreun cheag de sange. Ma doare insa foarte tare partea stanga a fetei si nu aud cu urechea. Voi merge la un nou consult in zilele urmatoare", a mai spus Pascovici.

In replica, liderul suporterilor constanteni spune ca el a fost cel agresat si l-a lovit pe fotbalist pentru a se apara.

"L-am intrebat daca este de acord sa facem cheta si sa-i platim noi o parte din bani, dar a zis ca el vrea toti banii si nu de la noi, ci de la club. I-am explicat ca noi nu vrem sa se desfiinteze clubul, insa ne-a replicat ca-l doare undeva de Farul. Apoi i-am spus ca are o masina frumoasa si a inceput sa tipe ca-l amenint si a sarit la bataie. L-am impins, dar m-a lovit cu pumnul. In acel moment, am dat si eu, a dat si el, pana ne-a despartit Loch. Si mie mi-a curs sange din nas, dar m-am spalat repede si nu am vrut sa pozez in victima. A fost o chestie intre barbati, dar Pascovici nu are taria sa spuna cine a inceput", a acuzat Mihailescu.

Cosmin Pascovici se afla in conflict cu cei de la Farul, jucatorul fiind trimis la echipa secunda a clubului in urma cu 8 luni. Din cauza ca nu si-a mai primit salariul de foarte mult timp, el s-a adresat FRF, iar forul roman a obligat gruparea de la malul marii sa-i achite acestuia restante in valoare de 12.000 de euro.

In urma negocierilor dintre parti s-a ajuns la un acord ce prevede plata banilor in 4 transe de cate 3.000 de euro. Cei de la Farul nu i-au dat insa niciun ban si echipa nu a fost programata in etapa cu numarul 31 din Liga I.

Situatia s-a repetat in cursul zilei de vineri, cand sportivul si-a cerut din nou banii, amenintand ca echipa va avea un nou meci in care nu va fi programata si va fi automat retrogradata. Liderul galeriei l-a abordat pe Pascovici in fata stadionului iar pana la o bataie in toata regula nu a mai fost decat un pas.

Răducioiu a găsit atacant pentru națională. Joacă exact stilul său
Răducioiu a găsit atacant pentru națională. Joacă exact stilul său
Louis Munteanu, atacantul împrumutat de Fiorentina la Farul Constanța, este dorit de granzii campionatului FCSB și Rapid. Totuși, acesta și-ar dori să-și continue cariera la un club din...
Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, 27 aprilie, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere...
#Pascovici batut Mihailescu, #Pascovici batut lider galerie, #farul constanta , #stiri fotbal