Vochin ii raspunde lui Hagi: Deja lumea vede ce se intampla

Luni, 03 Octombrie 2016, ora 11:03
7598 citiri
Vochin ii raspunde lui Hagi: Deja lumea vede ce se intampla
Foto: Captura DolceSport

Andrei Vochin, consilierul presedintelui FRF, i-a raspuns lui Gica Hagi dupa cel mai recent atac al "Regelui".

Fostul jurnalist ii transmite lui Hagi ca ar trebui sa puna punct acestui scandal pentru a nu afecta campaniile de calificare ale nationalelor noastre.

"Deja lumea vede ce se intampla. Nu cred ca e bine sa mai continue astfel de dispute, cand avem angrenate loturi in competitii. Eu nu stiu daca lui Ianis ii fac bine astfel de discutii. El e liderul generatiei lui si incepe o noua campanie de calificare, pleaca poimaine la turneu de calificare in Olanda. Sa plece in atmosfera asta...

El, ca si tatal lui, e liderul unei generatii. Ianis incepe peste cateva zile un turneu de calificare foarte important. Nu cred ca e bine sa-l inceapa intr-o asemenea atmosfera. Eu sunt implicat de o suta de ori mai putin in fotbalul romanesc decat Gica Hagi, dar asta nu o contesta nimeni", a spus Vochin la DolceSport.

In ceea ce priveste intalnirea dintre Hagi si Burleanu, pe care primul a refuzat-o, oficialul FRF a declarat ca si-ar fi dorit ca fostii internationali sa colaboreze cu actuala conducere a Federatiei.

"Eu am incercat sa aduc toate valorile fotbalului romanesc la o masa. Dar daca nu se poate, nu se poate. Asta e. Eu mi-as fi dorit ca o echipa administrativa, care a facut performanta la Federatie in ultimii doi ani si jumatate sa se imbine cu o echipa tehnica ce a facut performanta la nivel de copii si juniori la Viitorul. Ce e rau in asta? Nu are nimeni nimic cu Generatia de Aur! Daca nu vrei sa faci aceasta alipire poti spune simplu: nu vreau! Ilie Dumitrescu a spus foarte clar: 'nu vreau sa fac parte din echipa asta!' E mai bine asa. Eu mi-as dori ca toate valorile din fotbalul romanesc sa se stranga la o masa si sa faca bine fotbalului romanesc. Nu vreau sa vad gasti si alte lucruri de acest gen. Dar poate ca eu sunt un idealist, un naiv", a mai spus acesta.

Citeste aici cele mai recente declaratii ale lui Gica Hagi

Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a avut în ultima perioadă reacții acide despre unii candidați la Primăria Capitalei, a publicat pe rețelele sociale un text surprinzător, în care...
#Vochin Hagi scandal, #Hagi scandal FRF, #Hagi FRF Vochin , #stiri FRF