Ingrijitoarea care i-a premiat pe elevi cu ciocolata pentru ca au lasat clasa curata: "Ma fac fericita lucrurile marunte"

Sursa: Adevarul
Marti, 15 Iunie 2021, ora 11:12
56 citiri
Elevii unei scoli din judetul Galati au fost premiati de ingrijitoarea unitatii de invatamant cu ciocolata deoarece parcursul anului scolar au lasat clasa curata. Este vorba de 17 elevi ai clasei a V-a de la scoala din comuna galateana Schela. Premiul, constand in ciocolata, a fost acordat elevilor luni, 14 iunie. Ingrijitoarea Tincuta Moscu spune ca, pe parcursul anului scolar, zilnic, la finalul cursurilor, copiii au strans resturile din clasa, au sters tabla, au aruncat mastile la cos si au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.