O noua promotie la Scoala de Vara de la ArcelorMittal Galati. Managerul companiei: "Suntem gata sa ii primim pe cei mai buni in echipele noastre!"

Sursa: Adevarul
Joi, 04 Octombrie 2018, ora 11:15
83 citiri
65 de studenti au absolvit cursurile celei de-a saptea editii Scolii de Vara a ArcelorMittal Galati si au prezentat temele de cercetare la care au lucrat, timp de 10 saptamani, alaturi de mentorii lor, in combinat siderurgic. Internii Scolii de Vara de la ArcelorMittal Galati, ajunsa dela la cea de-a saptea editie, au ajuns la absolvire, prilej pentru Bogdan Grecu, directorul general al ArcelorMittal Galati, sa reafirme disponibilitatea companiei de a-i angaja pe cei care performeaza. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.