Politica pumnului in gura: PNL l-a pus pe primul loc in lista pentru CJ Galati pe luptatorul de K1 Catalin Morosanu, zis si "Moartea din Carpati"

Sursa: Impartial
Luni, 10 August 2020, ora 12:11
92 citiri
Mare-i gradina politicii! O demonstreaza PNL Galati, care a decis sa-l puna pe locul 1 in lista pentru Consiliul Judetean (CJ) Galati pe luptatorul de K1 Catalin Morosanu. Cum are veni, am revenit la politica pumnului in gura, numai ca acum e mai pe concret, mai pe directe, mai pe crosee.

Ce cauta cel supranumit "Moartea din Carpati" pe o lista de alegeri locale dintr-un judet unde el n-a locuit decat cateva zile in viata lui, la hotel, inainte de cate-o gala de cafteala organizata, este un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.