Scandal: Omul de afaceri Tonea Chiriac, din Toflea, este acuzat de spalare de bani si santajarea sexuala a unui director al Electrica

Sursa: Adevarul
Marti, 13 Iulie 2010, ora 13:14
3952 citiri
Superscandal! Corneliu Stan, fost director general al Electrica, i-a dat unui partener de afaceri aproape un milion de euro pentru a nu divulga escapadele amoroase.

Stan ar fi obtinut fabuloasa suma de la prieteni si colegi. Santajistul este din Toflea, o cunoscuta comuna cu populatie preponderent roma din judetul Galati.
Procurorii DNA, care instrumenteaza acest caz incalcit, spun ca este vorba de afaceri in care statul urma sa fie prejudiciat cu sume uriase si de un santaj sexual cu o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.