Hagi il inteapa pe Mutu

Vineri, 28 Mai 2010, ora 10:00
1956 citiri
Hagi il inteapa pe Mutu

Fostul mare international Gica Hagi spune ca Adrian Mutu nu va ramane in istorie, spre deosebire de Chivu, deoarece nu a castigat niciun trofeu important.

"Adi Mutu se spune ca este mai talentat decat Cristi, dar nu va ramane in istorie cu niciun mare trofeu castigat... Cine ti-a zis ca nu e talentat Chivu? Este chiar foarte talentat! Are personalitate, tehnica, este foarte inteligent si a stiut sa se sacrifice. Este un capitan adevarat!

Nu degeaba e cel mai dorit roman. Il vrea Barcelona, il vrea Real Madrid... E nascut sa fie capitan, sa fie lider. In plus, din punct de vedere uman, este plin de calitati. Iar chestia cu talentul... Stiu multi cu talent, dar care n-au ajuns nicaieri. Daca ai lipsuri, n-ajungi unde vrei. Iar Chivu este complet.", a spus Hagi in Evenimentul Zilei.

Mutu este in prezent suspendat pentru consum de substante interzise si va reveni la sfarsitul lunii noiembrie.

Cristian Chivu a cucerit sambata Liga Campionilor cu Inter Milano, dupa o victorie cu 2-0 in fata celor de la Bayern Munchen.

Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
După victoria clujenilor la Craiva, un jucător de la CFR a avut cuvinte grele de spus la adresa lui Adrian Mutu, fostul antrenor din Gruia. Mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#Gica Hagi, #Adrian Mutu, #Cristi Chivu , #antrenor