Mesajul suporterilor pentru Hagi: Pleaca! Noi te vom iubi in continuare

Sambata, 19 Martie 2011, ora 13:49
2936 citiri
Mesajul suporterilor pentru Hagi: Pleaca! Noi te vom iubi in continuare

Suporterii formatiei Galatasaray i-au cerut, sambata, tehnicianului Gheorghe Hagi sa paraseasca gruparea turca, fiind de parere ca fostul mare jucator este o victima a conducerii clubului din Istanbul.

Intr-un mesaj postat pe site-ul suporterilor "Cim Bom", fanii l-au indemnat pe Hagi sa-si dea demisia, spunand ca il vor adora in continuare.

"Mare Hagi! Pentru noi esti o mare iubire! Aerul, sufletul, mandria noastra. Tu esti posterul aflat in locul cel mai important din camera noastra. Dragostea noastra pentru tine, admiratia noastra nu se vor sfarsi nici cu o mie de despartiri cu capul plecat, dar cu una!

Dar noi il vrem pe Hagi, cel care purta echipamentul galben-rosu si poate pe el il iubim. Mare Hagi, esti o victima a insistentelor de a rezista ale unei conduceri destramate, care are dificultati in a se mentine! Si tu esti un rezultat al politicii de 'consumare a legendelor', esti o victima! Dar nu merge! Orice ai face nu merge, nu ne iese aceasta treaba...

Noi nu vrem si nu rezistam sa te vedem cum stai singur pe banca, cum te consumi in tacere. Nu ne mai intrista pe noi, cei care avem posterul tau in camera, si pleaca... Pleaca si da si tu o palma conducerii! Noi te vom iubi in continuare, te vom adora in continuare...", se arata in mesajul postat pe webaslan.com.

Aproximativ 200 de fani ai echipei Galatasaray au luat cu asalt baza de pregatire de la Florya, dupa derbiul cu Fenerbahce de vineri seara, scor 1-2, cerand demisia conducerii clubului si a tehnicianului Gheorghe Hagi.

Haos la Galatasaray! Suporterii se revolta si cer demisia lui Hagi

Formatia pregatita de Gica Hagi, Galatasaray Istanbul, a pierdut derbiul cu Fenerbahce, scor 1-2, intr-un meci contand pentru etapa a 26-a din campionatul Turciei.

C.F.

Ce a avut de spus Hagi după ce FCSB a câștigat campionatul
Ce a avut de spus Hagi după ce FCSB a câștigat campionatul
Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă seara, că FCSB a fost cea mai constantă şi pragmatică formaţie în acest sezon şi merită titlul de...
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
#Gica Hagi, #suporteri Galatasaray, #hagi demisie galatasaray , #Galatasaray