Gigi Becali a luat foc după ce a citit comunicatul celor de la CSA Steaua: "Oameni de nimic, de doi lei!"

Miercuri, 19 Iulie 2023, ora 18:47
3432 citiri
Gigi Becali a luat foc după ce a citit comunicatul celor de la CSA Steaua: "Oameni de nimic, de doi lei!"
Gigi Becali FOTO facebook

Gigi Becali s-a enervat când a auzit cum motivează CSA Steaua decizia de a nu permite jucarea partidei FCSB - Dinamo în Ghencea.

„Îți dai seama. Când văd lucrurile astea, mă gândesc: oare ce fel de oameni sunt? Nu înțeleg. Mă minunez. Ce oameni de nimic, ce mincinoși. Când au văzut că acceptăm tot, acum zic că nu, că nu le prezentăm polița. Eu vă spun că fac bilet pe loc, în două ore. Sau mâine la 10 dimineața fac bilet avalizat de 1 milion. Ce mare lucru?

Ei mint cu nerușinare. Se încadrează la minciună. Noi avem comunicarea cu ei, o să vă arăt. Noi vă dăm bilet de 750.000 și mai dăm unul de 250.000. Nu dăm poliță, dar dăm banii, la discreția voastră. Dacă au spus și minciuna asta, ce să mai cred? Oameni de nimic, de doi lei. Nu poți face țară mare cu oameni de nimic”, a declarat Becali, la „Liga Digi Sport”.

CSA Steaua a făcut o serie de precizări, miercuri, cu prvire la negocieri cu reprezentanţii FCSB în vederea încheierii unui contract de punere la dispoziţie pentru disputarea partidei FCSB -FC Dinamo pe stadionul Steaua.

“Poziţiile exprimate de membrii comisiei de negociere a CSA Steaua au fost, în toate împrejurările, de bună credinţă şi în interesul respectării cadrului legislativ. În niciun moment nu au fost formulate condiţii sau pretenţii nejustificate sau în afara legii.

Negocierile pentru semnarea contractului de punere la dispoziţie a stadionului „Steaua” au intrat în impas ca urmare a faptului că reprezentanţii clubului FCSB au transmis oficial că nu pot prezenta documentele stabilite de comun acord în procesul verbal de negociere, mai exact poliţa de asigurare acte de vandalism şi biletul la ordin avalizat pentru asigurarea protecţiei gazonului”, se arată în comunicatul CSA Steaua.

Ţinând cont de procedurile interne ale Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, cât şi de experienţele contractelor anterioare de punere la dispoziţie a stadionului, încheiate cu FRF şi UEFA, CSA Steaua menţionează că s-a aflat în imposibilitatea de a accepta o garanţie de alt tip, “neconformă cu cea prevăzută în reglementările interne”.

“Această soluţie este uzuală în practica administrării bazelor sportive din România. Spre exemplu, menţionăm că la închirierea stadionului „Naţional Arena” de către clubul nostru, în aprilie 2018, pentru partida din liga a 4-a dintre Steaua Bucureşti şi Academia Rapid, am pus la dispoziţie o poliţă de asigurare, la fel ca şi toate structurile sportive care au organizat evenimente pe stadionul „Steaua”.

În final, asigurăm toată opinia publică că am avut şi avem toată deschiderea şi disponibilitatea de a încheia contracte de punere la dispoziţie a stadionului „Steaua” cu toate entităţile sportive interesate, în condiţiile respectării cadrului legislativ aplicabil”, adaugă CSA Steaua.

Meciul FCSB – Dinamo, contând pentru etapa a doua a Superligi, este programat sâmbătă, la ora 21.30.

Ziua în care FCSB poate deveni campioană după 9 ani. Singura echipă care mai stă în calea lui Gigi Becali
Ziua în care FCSB poate deveni campioană după 9 ani. Singura echipă care mai stă în calea lui Gigi Becali
Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că jucătorii săi sunt foarte motivaţi să câştige titlul de campioni în Superliga de fotbal...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#Gigi Becali, #FCSB, #CSA Steaua, #Dinamo, #ghencea , #FCSB