Patronul FCSB a luat foc: ”Statul să aleagă. Vor o țară de Talpan sau una de Becali? Cred că i-a venit sfârșitul”

Joi, 20 Iulie 2023, ora 14:42
3186 citiri
Patronul FCSB a luat foc: ”Statul să aleagă. Vor o țară de Talpan sau una de Becali? Cred că i-a venit sfârșitul”
Gigi Becali FOTO facebook

Patronul FCSB, Gigi Becali, a răbufnit după ce FCSB n-a porimit acordul de a disputa meciul cu Dinamo pe arena din Ghencea, partida urmând să aibă loc pe arena Arcul de Triumf.

”Statul trebuie să aleagă, Talpan sau Becali? Vor o țară de Talpan sau una de Becali? Până acum, au vrut o țară de „Talpani” și uite unde au ajuns.

Eu cred că este cineva acolo, poate Zisu, care are putere, grad și bani mulți. El, Zisu, e la logistică, sunt milioane de bani. Să-l ia și pe el Controlul, să vedem unde sunt miliardele de bani ale lui Zisu. Acum el stă ascuns și comandă din umbră. Doar unul care are putere era capabil să-i încurajeze să ne mintă așa. Eu cred că e Zisu. Mai poate fi Serviciul de Informații al Armatei, au mare putere. E o ipoteză, nu știu. Pe Talpan îl ține în spate tot persoana aia care i-a învățat pe ei să nu semneze contractul de închiriere a stadionului cu noi.

Cred eu că i-a venit sfârșitul lui Talpan, în 2-3 săptămâni va fi schimbat. Pentru ce îl mai țin? Face Armata de râs. E dubios că încă e ținut acolo”, a spus Becali, comform Gsp.ro.

”Adevărul trebuie spus, e o chestiune publică, lumea trebuie să știe adevărul. L-am chemat pe Vali, pentru că el știe mai bine decât mine. Eu vă spun doar atât. Am spus că cei de la CSA sunt de bună credință. De unde? Au fost atât de vicleni că ne-au plimbat până în ultimul moment.

E vorba despre polița de asigurare, 250.000 și biletul la ordin de 750.000 pentru gazon. Ne-am dus cu polița de asigurare pe care o avem și la Arena Națională, acceptată acum pentru Arcul de Triumf. Dar nu era valabilă pentru ei. Cereau ceva care e e imposibil, ca să nu semneze contractul. Dacă se întâmpla ceva pe stadion, CSA angaja o firmă de reparații și repara din banii mei, le dădeam și 10 milioane! Semnam eu un bilet avalizat. Iar banii care rămâneau mi-i dădeau înapoi. E ofertă publică. Le dau 10 milioane în cont, facem contractul și azi bag banii în contul lor! Ce se distruge, plătim din banii ăia. Apoi, primesc restul de bani. Ce atâtea foi? E un meci de fotbal!”, a mai spus Becali

Ziua în care FCSB poate deveni campioană după 9 ani. Singura echipă care mai stă în calea lui Gigi Becali
Ziua în care FCSB poate deveni campioană după 9 ani. Singura echipă care mai stă în calea lui Gigi Becali
Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că jucătorii săi sunt foarte motivaţi să câştige titlul de campioni în Superliga de fotbal...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#Gigi Becali, #FCSB, #stadion, #Florin Talpan , #stiri fotbal