Prima victorie a lui Gino Iorgulescu! Ponta anunta vestea pe care o asteapta tot fotbalul romanesc: "Sper sa se schimbe cat de curand"

Sursa: ProSport
Luni, 18 Noiembrie 2013, ora 00:47
95 citiri
Premierul Victor Ponta considera ca simpla schimbare a presedintelui LPF nu este de ajuns pentru a revitaliza fotbalul romanesc. Ponta spera ca legislatia in ceea ce priveste investitiile in sport sa devina mai flexibila si astfel tot mai multi oameni puternici din punct de vedere financiar sa fie tentati sa intre in lumea sportului.

"Avem nevoie de o alta legislatie, una mai buna. In momentul asta nu merita de niciun fel sa bagi bani in fotbal, in sport in general. Sper ca acest lucru si se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.