PESTE 5.000 DE PERMISE AUTO VOR EXPIRA, IN JUDEEsUL GIURGIU, IN URMATOARELE LUNI. CE TREBUIE FACUT PENTRU A INTRA IN LEGALITATE?

Marti, 18 Octombrie 2022, ora 16:43
79 citiri
In urma analizelor efectuate la nivelul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor a rezultat ca in perioada decembrie 2022 - februarie 2023 va expira termenul de valabilitate administrativa a unui numar de peste 450.000 de permise de conducere, la nivel national, aceste documente fiind emise in perioada decembrie 2012 - februarie 2013.
Avand in vedere numarul mare de documente care vor necesita preschimbarea, facem apel la posesorii de permise de conducere aflati in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.