Google da o mana de ajutor asociatiilor non-profit

Sambata, 19 Martie 2011, ora 08:56
2426 citiri
Google da o mana de ajutor asociatiilor non-profit
Foto: bostinnovation.com

Google lanseaza un nou proiect, al carui obiectiv este furnizarea de suport si instrumente informatice utile asociatiilor si organizatiilor non-profit.

"Tu schimbi lumea. Noi vrem sa te ajutam" - acesta este motto-ul pe care unchiul G il plaseaza in fruntea campaniei publicitare pentru serviciul denimit "Google for Nonprofit", relateaza Webnews.

Initiativa ofera entitatilor non-profit oportunitatea prezentarii de proiecte care, odata evaluate de specialistii de la Google, ar putea obtine facilitati de largire si imbunatatire a campaniilor publicitare si nu numai atat: 10.000 de dolari pe luna de cheltuit pe Google AdWords in vederea cresterii vizibilitatii pe motorul de cautare.

Ca alternativa, Google ofera si acces la versiuni gratuite sau care beneficiaza de reduceri considerabile de pret pentru suita Google Apps, ceea ce ar permite entitatilor non-profit sa economiseasca sumele cheltuite la achizitionarea de licente software.

Potrivit sursei citate, in faza actuala, proiectul este orientat doar catre entitatile non-profit din SUA, facilitandu-le crearea contactelor cu o serie de furnizori de servicii profesionale ce vor oferi la randul lor tarife reduse noilor clienti, ca urmare a acordurilor semnate cu Google.

S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
Primul lot din Transapuseana, drumul care traversează Munţii Apuseni, a fost inaugurat vineri, 26 aprilie. Este vorba despre 43 de kilometri de drum judeţean. Vicepreşedintele Consiliului...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#Google ajuta organizatiile non profit, #entitatile non profit suportul Google , #stiri Google