Simona Halep, demolată din România: „O impostoare, un nimeni, o jucătoare de duzină, o arogantă”

Duminica, 17 Septembrie 2023, ora 07:31
38069 citiri
Simona Halep, demolată din România: „O impostoare, un nimeni, o jucătoare de duzină, o arogantă”
Simona Halep FOTO Facebook

Simona Halep a fost suspendată din tenis după ce ar fi folosit Roxadustat, iar tribunalul Sport Resolutions a decis să o scoată din circuit pentru patru ani.

Radu Banciu a comentat despre suspendarea de patru ani primită de Simona Halep și, în stilul caracteristic, jurnalistul a distrus-o pe sportivă.

„Nu m-a surprins, pentru că putea să fie o sancţiune şi mai dură având în vedere circumstanţele şi acuzaţiile. Nu este o sancţiune extraordinar de dură, s-ar putea să fie mai dură la apel. Noi nici când ne prinde cu droguri la liceu nu credem. În politică, ai văzut un mare politician prins să zică că a furat?

Toţi politicienii au intrat la puşcărie cu pumnul strâns spundând că sunt nevinovaţi. Tot legat de sport, avem cazul Elenei Udrea, care tuna şi fulgera împotriva justiţiei de pe tot mapamondul. Când a venit verdictul ea fugea din ţară de justiţie. Noi nu avem gena moralităţii. Suntem o naţiune de mârlani. Peste tot, verdictul este luat ca atare, nimeni nu interpreteză un verdict al unei instanţe.

Mă uitam la cazul lui Paul Pogba, nu există nicăieri nicio publicaţie care să susţină ideea că e nevinovat. Te-a prins, eşti dopat. Ea a fost o impostare şi a plătit. Este pentru prima dată, în tenis, când un sportiv este prins cu o astfel de substanţă. Tu eşti un nimeni, mă, erai o jucătoare de duzină. Chiar dacă eşti curat ca lacrima (n.r. problema cu paşaportul biologic) nu te poţi juca cu asta. E ca şi cum eu m-aş duce într-un magazin alimentar, mi-aş băga un obiect contondent sub geacă şi după când vine la mine zic că era o glumă.

Nu era extraordinar de talentată şi dintr-o dată i s-au umflat mâinile, o arogantă venită dintr-o familie care dispreţuia tot. Întrebaţi toate fetele, toate o detestau, nu avea nicio prietenă, nu mai ştia de unde plecase, nu a fost niciodată un sportiv plăcut ochiului. Nu reprezenta nimic, dădea tare într-o minge”, a declarat Radu Banciu, la Prima Sport, citat de prosport.ro.

"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
Nu este niciun secret că a te simți confortabil în avion poate fi o provocare. Pasagerii sunt limitați în pozițiile pe care le pot adopta într-un spațiu restrâns. Asta nu a împiedicat...
A înlocuit-o pe Halep la Madrid! Meciul decisiv se va juca azi
A înlocuit-o pe Halep la Madrid! Meciul decisiv se va juca azi
Jaqueline Cristian a înlocuit-o practic pe Simona Halep în turneul de la Madrid și joacă meciul decisiv astăzi, de la ora 16.30. Cristian este a treia româncă ce a ajuns pe tabloul...
#halep, #impostoare, #banciu, #critici, #acuze, #aroganta, #dopaj , #stiri tenis