Cum a ajuns Ilie Năstase în pat cu mama premierului Canadei: "Era în mijlocul unei revolte contra căsniciei ei"

Luni, 11 Martie 2024, ora 05:03
7290 citiri
Cum a ajuns Ilie Năstase în pat cu mama premierului Canadei: "Era în mijlocul unei revolte contra căsniciei ei"
Ilie Nastase FOTO facebook

Ilie Năstase este omul despre care se spune că a avut peste 1000 de femei, multe dintre acestea fiind celebrități.

Una dintre ele este Margaret Trudeau, mama actualului premier al Canadei. Fostul mare tenismen a mărturisit în cartea lui autobiografică că, în 1977, a început să frecventeze clubul de noapte Studio 54, din New York, iar fostul lider mondial ATP ar fi avut o aventură de două nopți cu mama actualului premier al Canadei, Margaret Trudeau. Tenismenul a cunoscut-o pe aceasta prin intermediul actriței Bianca Jagger.

„În 1977 am început să merg la Studio 54, noua discotecă în care merita să fii văzut. Dominique nu era cu mine și acolo am cunoscut-o pe Bianca Jagger, care se despărțise deja de Mick (n.r. – Mick Jagger, solistul de la Rolling Stones). Era foarte bună prietenă cu Andy Warhol și cu designerul Halson (n.r. – Roy Halston). Toți obișnuiau să iasă la Studio 54. Bianca semăna mult cu Dominique, era amuzantă și arăta bine, dar nu s-a întâmplat niciodată nimic între noi.

În anii următori, când mergeam la Studio 54, Bianca era deseori acolo împreună cu Margaret Trudeau, fosta soție a premierului Canadei (n.r. mama actualului premier al Canadei, Justin Trudeau). În timp ce se vedea cu Mick Jagger, Margaret a petrecut și două nopți cu mine. Era în mijlocul unei revolte împotriva căsniciei ei, bănuiesc că și eu eram, așa că s-a potrivit de minune pentru amândoi”, a scris Ilie Năstate în cartea sa autobiografică, conform prosport.ro.

Margaret Trudeau s-a despărțit de Pierre Trudeau în anul 1977, însă divorțul s-a oficializat în 1984. Ulterior, ea a recunoscut că a avut aventuri cu actorii Jack Nicholson și Ryan O’Neal.

"Ilie Năstase, un caracter de porc" Marele jucător de tenis, călcat în picioare
"Ilie Năstase, un caracter de porc" Marele jucător de tenis, călcat în picioare
Viața și cariera lui Ilie Năstase au fost glorificate în filmul "Nasty", regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu şi Tudor D. Popescu. Acest film chiar va putea fi urmărit chiar la...
Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Premierul britanic Rishi Sunak a promis recent un ajutor militar suplimentar de 500 de milioane de lire sterline pentru Ucraina, avertizând că Vladimir Putin „nu se va opri la granița...
#Ilie Nastase, #aventura, #margaret trudeau, #Canada, #premier , #stiri tenis