Puteți returna o mașină închiriată din București într-o locație diferită?

Advertorial
Marti, 22 August 2023, ora 18:18
2819 citiri
Puteți returna o mașină închiriată din București într-o locație diferită?
FOTO: elements.envato.com

Ideea de one-way car rental sau închirieri cu “sens unic” a devenit foarte populară în perioada pandemiei de Covid 19, când restricțiile impuse și zborurile anulate în toată lumea, au dat naștere la acestă opțiune convenabilă de deplasare pentru multe persoane. Companiile de închirieri auto din București, mai ales cele cu birouri în mai multe orașe, s-au adaptat și au preluat această metodă flexibilă de închiriere.

Ce presupune închirierea cu sens unic?

Lucrurile sunt destul de simple, mai ales pentru persoana care beneficiază de acest serviciu. Tot ce trebuie să faceți este să căutați o firmă de închirieri auto București care oferă acest tip serviciu de închiriere: preluați mașina dintr-o locație și o predați în alta. Asta e tot! Puteți preda mașina la momentul stabilit fie într-o altă locație din București sau chiar în alt oraș. Compania de închirieri auto se va ocupa de logistica deplasării mașinilor.

Opțiunea este foarte convenabilă, de exemplu, dacă închiriați o mașină din oraș și doriți să o predați la întoarcere în aeroport. De asemenea, dacă plănuiți o călătorie mai lungă și aveți nevoie de mașină doar să ajungeți dintr-un oraș în altul, atunci este mult mai comod să predați mașina în orașul de destinație.

Cum funcționează serviciul de predare a unei mașini într-o altă locație?

Rezervați în avans. Acesta este primul lucru pe care trebuie să îl faceți, ca să fiți siguri că mașina pe care vreți să o închiriați este disponibilă și este inclusă în acest serviciu suplimentar. Cele mai multe companii de închirieri auto București au site-uri bine puse la punct, unde puteți afla toate detaliile. Pe alanarent.ro, atunci când alegeți destinația, datele și orele, bifați opțiunea "Returnare la altă locație". Puteți afla daca mașina dorită este disponibilă și care sunt costurile de închiriere.

Costă mai mult să returnați o mașină într-o locație diferită?

De obicei, companiile de închirieri auto din București percep o taxă de returnare, întrucât implică niște operațiuni logistice suplimentare: kilometri de parcurs pentru returnare la biroul de unde s-a facut închirierea, combustibilul necesar, șoferul care va prelua mașina. Oricum, nu există o taxă fixă, acest lucru fiind influențat și de locul de preluare și returnare, data rezervării, categoria de mașină și altele detalii. Pentru a afla dacă vă avantajează sau nu acest tip de serviciu, puteți face o simulare simplă pe site-ul Alana Rent a Car pentru a afla costurile atât cu returnare în aceeași locație sau la o locație diferită.

Serviciul de one-way rental este unul foarte comod în multe situații, dar decizia de închiriere trebuie făcută informat. Înainte de a apăsa butonul "Rezervă acum", asigurați-vă că verificați prețul total, locațiile și orele de preluare și returnare, sunteți de acord cu taxele suplimentare și politica de returnare.

„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Opt din zece români preferă să cumpere online pentru a câștiga timp, peste media din Uniunea Europeană, într-o țară profund divizată între urban și rural, între adopție foarte...
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Crizele multiple anunțate de către Nouriel Roubini, cunoscutul economist din Statele Unite, au lovit lumea după ce războaiele din Ucraina și Israel, precum și blocarea traficului maritim din...
#inchirieri auto, #inchiriere masina , #stiri auto