Windows 10: Critici dure venite din partea sefului Mozilla - Un urias pas in spate! (Video)

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 11:11
7855 citiri
Windows 10: Critici dure venite din partea sefului Mozilla - Un urias pas in spate! (Video)
Foto: Facebook/Firefox

Utilizatorii care prefera sa navigheze pe Internet folosind Mozilla Firefox vor avea o surpriza neplacuta cand isi vor actualiza laptopul sau calculatorul la sistemul de operare Windows 10.

Directorul executiv al companiei din spatele browser-ului cu logo in forma de vulpe, Satya Nadella, a adresat o scrisoare deschisa conducerii Microsoft, informeaza Venture Beat.

El reclama faptul ca Windows 10 a "rapit" utilizatorului puterea de a alege.

Windows 10 e aici: Insa exista o smecherie

Satya Nadella este nemultumit si a contactat Microsoft sa rezolve aceasta problema, insa demersul sau nu a dat roade.

De fapt, seful Mozilla critica faptul ca este foarte dificil sa pastrezi sau sa gasesti vechile setari atunci cand faci upgrade la Windows 10. "Suntem foarte dezamagiti sa vedem ca Microsoft face un pas urias in spate", a spus Beard.

Voalat, el sustine ca browserul Mozilla nu ramane ca prestabilit, atunci cand faci upgrade la Windows 10. Mai mult, nu retine nici alte setari, iar ca sa revii la ele trebuie sa depui mai multa munca.

"Acum e nevoie de doua ori mai multe click-uri, trebuie sa dai scroll prin continut si sa faci unele chestiuni tehnice sofisticate pentru a ajunge din nou la setarile pe care le aveai salvate pentru versiunile anterioare de Windows", a mentionat acesta.

Pentru a-si demonstra punctul de vedere, seful Mozilla a facut si un video demonstrativ.

Microsoft permite, incepand de miercuri, actualizarea la Windows 10. Upgrade-ul se face gratuit daca folosesti deja Windows 7 sau Windows 8.1 pe laptopul sau pe calculatorul tau.

Insa actualizarea nu va fi facuta imediat. Mai intai, trebuie sa te inscrii pe o lista de asteptare, iar cand iti va veni randul, vei fi anuntat printr-o notificare ca noua versiune e gata de instalare.

Printre noile functii se numara o aplicatie prestabilita pentru consola de jocuri Xbox, asistentul vocal Cortana, dar si un nou browser - Microsoft Edge, care inlocuieste Internet Explorer.

Quarterly Report - Editia 4

Programul Casa Verde. Prosumatorii ar putea beneficia de subvenții pentru baterii: "Gospodăria devine complet autonomă"
Programul Casa Verde. Prosumatorii ar putea beneficia de subvenții pentru baterii: "Gospodăria devine complet autonomă"
Autoritățile iau în calcul introducerea unei subvenții de 10.000 de lei pentru achiziționarea de acumulatori, pe lângă finanțarea acordată pentru instalarea de panouri fotovoltaice....
Autostrada Unirii. Ce soluții are CNAIR pentru a asigura finanțarea unui segment important din A8
Autostrada Unirii. Ce soluții are CNAIR pentru a asigura finanțarea unui segment important din A8
Oficialii de la Transporturi caută soluții pentru a prinde finanțarea nerambursabilă pentru segmentul din Autostrada Unirii care leagă Iașiul de Ungheni și Tg. Neamț. Compania Națională...
#Mozilla probleme Windows 10, #borwser Windows 10, #Mozilla Windows 10 , #browser