Ziare.com

Tehnologie 3D si cel mai mic aparat foto DSLR de la Panasonic

de Teodora Bodeanu
Vineri, 04 Septembrie 2009, ora 19:37

   

Tehnologie 3D si cel mai mic aparat foto DSLR de la Panasonic
Panasonic a prezentat cel mai mic si mai usor aparat foto cu obiective interschimbabile (DSLR) cu blitz integrat si o noua tehnolgie Full HD 3D, in cadrul Expozitiei de Produse Electronicasnice IFA 2009, din Berlin.

Compania a prezentat primul sistem de lume ce ofera imagini 3D la rezolutie Full HD, superioara tehnologiei conventionale pentru imagini tridimensionale, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

De asemenea, Panasonic a lansat un nou serviciu pentru accesarea continutului de pe Internet pe televizor, Viera Cast, prin apasarea unui singur buton. Serviciul va fi disponibil pentru seria de televizoare Viera V10.

Noul aparat foto DSLR DMC-GF1 are dimensiuni mult mai reduse, neavand pentaprisma gasita in alta aparate similare. Aceasta structura fara oglinzi si prime a permis construirea unui aparat plat, cu un volul cu 35% mai redus decat al modelului precedent, G1, si cu o greutate cu 26% mai mica.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

GF1 are un senzor de 21,1 megapixeli, un ecran LCD de 3 inci si permite inregistrarea video in format high-definition, la rezolutia de 1280X720.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1782 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor