Vrei sa faci bani pe net? Se deschide prima scoala care te invata cum

Marti, 15 Februarie 2011, ora 11:16
1733 citiri
Vrei sa faci bani pe net? Se deschide prima scoala care te invata cum
Foto: Money.ro

Titanii Internetului frantuzesc au anuntat lansarea Ecole Europeenne des Metiers de l'Internet (EEMI), prima scoala europeana de start-up-uri online, care ar urma sa fie lansata in toamna anului 2011.

Initiativa vine de la fondatorii a trei dintre cele mai cunoscute companii online din Franta: Meetic (Marc Simoncini), Vente-Privee (Jacques-Antoine Granjon) si Iliad (Xavier Niel), scrie MONEY.ro.

Avand in vedere profilul tehnic al lui Niel, focusul pe marketing al lui Simoncini si expertiza in e-commerce a lui Granjon, initiativa celor trei are toate sansele sa se transforme intr-un proiect cu greutate in online-ul european.

Incepand de luna aceasta, orice absolvent al Bacalaureatului va putea aplica pentru un loc la noua Universitate de Internet, insa intre 250 si 350 de studenti vor reusi sa ocupe un loc in amfiteatru. Fondatorii spun ca vor incerca sa selecteze cei mai buni dintre aplicanti, fie cei care demonstreaza un grad inalt de motivatie sau cei care au o expertiza remarcabila.

Citeste mai mult despre Vrei sa faci bani pe net? Se deschide prima scoala care te invata cum pe Money.ro

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#scoala internet EEMI, #Ecole Europeenne Metiers Internet , #internet