LinkedIn, lansat in limba romana

Miercuri, 22 Iunie 2011, ora 11:52
1740 citiri
LinkedIn, lansat in limba romana
Foto: captura LinkedIn

LinkedIn este disponibil de marti si in limba romana, reteaua fiind deja disponibila in engleza, franceza, germana, italiana, portugheza si spaniola.

Reprezentantii LinkedIn au anuntat ca, odata cu lansarea variantei in limba romana, site-ul va fi disponibil si in limbile turca si rusa.

"Suntem incantati sa anuntam ca LinkedIn este acum disponibil si in romana, turca si rusa. Cu peste 100 de milioane de membri din intreaga lume, dintre care 25 de milioane europeni, LinkedIn este destinatia online pentru profesionistii din domeniul schimbului de informatii, idei si oportunitati", se arata in comunicatul companiei.

Reprezentantii site-ului de socializare au subliniat ca lansarea unor versiuni locale ale LinkedIn.com a fost miscarea care a sustinut expansiunea site-ului la nivel international.

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Recent, au apărut zvonuri că Samsung, în colaborare cu Google, dezvoltă noi funcții de inteligență artificială (AI) pentru linia de smartphone-uri. Potrivit ultimelor rapoarte, următoarea...
#LinkedIn lansat romana, #LinkedIn varianta romana rusa turca , #retele sociale