Platile PayPal - noi tarife si functionalitati

Vineri, 06 Aprilie 2012, ora 07:08
4660 citiri
Platile PayPal - noi tarife si functionalitati
Foto: Webnews

PayPal a anuntat noi tarife si noi functionalitati pentru platile efectuate prin propriul sistem, propunandu-se concomitent drept o solutie pentru tranzactiile efectuate pe baza cardurilor de credit.

Colosul comertului electronic va oferi asadar o lista completa cu tarifele practicate pentru fiecare tip de operatiune ce poate fi executata prin intermediul serviciilor PayPal, cu descrierea detaliata a functiunilor caracteristice fiecareia dintre acestea, informeaza Webnews.

Planul tarifar cuprinde trei sectiuni distincte: Standard, care ofera toate functionalitatile corelate gestiunii tranzactiilor disponibile gratuit, Advanced, o solutie al carei cost se ridica la 5 dolari pe luna, oferind un sistem ce permite efectuarea de plati direct la nivelul paginii vanzatorului, si Pro, o versiune ceva mai costisitoare, la pretul de 30 de dolari pe luna, care pune la dispozitia utilizatorilor instrumente mai complexe.

Detinatorii de abonamente Pro vor avea la dispozitie un terminal virtual dedicat cardurilor de credit, prin intermediul caruia vor putea confirma plati via fax, e-mail, telefon sau alte canale, facilitate pe care PayPal mizeaza mult in contextul introducerii unei solutii unice pentru platile catre toate activitatile comerciale prezente online, precizeaza sursa.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#noi tarife servicii PayPal, #PayPal noi functionalitati , #servicii internet