Allview a lansat un telefon ieftin dual-SIM: Suporta conexiune 4G pe ambele cartele

Luni, 12 Ianuarie 2015, ora 16:05
5235 citiri
Allview a lansat un telefon ieftin dual-SIM: Suporta conexiune 4G pe ambele cartele
Foto: Allview

Brasovenii de la Allview si-au extins portofoliul de dispozitive 4G odata cu lansarea smartphone-ului dual SIM numit V1 Viper i 4G.

"Suntem incantati sa prezentam V1 Viper i 4G, smartphone care ofera functii de ultima ora la un pret accesibil. Telefonul cu display generos suporta conexiune 4G pe ambele SIM-uri, alternativ, cu posibilitatea de a comuta intre acestea rapid si usor", a declarat managerul general al companiei, Lucian Peticila, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Allview V1 Viper i 4G are un display de 4,7 inchi, cu rezolutie 854x480 pixeli, protejat de o sticla rezistenta la zgarieturi.

Brasovenii de la Allview au lansat un telefon ieftin, cu tehnologie 4G - Cat costa

Telefonul are un sistem de operare Android 4.4.2 KitKat si un procesor quad core. Memoria RAM este de 1 GB, iar cea Flash de 8 GB si poate fi extinsa prin atasarea unui card microSD de pana la 32GB, astfel incat toate documentele necesare si fisierele audio sa poata fi stocate pe telefon.

Pentru imortalizarea in fotografii a momentelor speciale, telefonul pune la dispozitia utilizatorilor doua camere foto de 5MP, respectiv 2MP.

Camera principala cu Autofocus si LED Flash inregistreaza clipuri video la rezolutie Full HD si dispune de numeroase functii precum smile shot, gesture shot, face detection, beauty face, eraser, panoramic si HDR.

Telefonul este compatibil cu tehnologia Wi-Fi, care impreuna cu un adaptor Smart2View permite vizualizarea pe televizor a continutului smartphone-ului.

V1 Viper i 4G dispune si de sistem DTS (Digital True Surround) si Wi-Fi Direct pentru transfer de date rapid.

Smartphone-ul V1 Viper i 4G este disponibil incepand de luni pe baza de precomanda la pretul de 649 lei.

C.P.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Allview V1 Viper i 4G, #V1 Viper i 4G, #smartphone nou Allview, #smartphone Allview , #smartphone