Saygus V2, un smartphone cu o memorie uriasa de la o companie mai putin cunoscuta (Video)

Vineri, 09 Ianuarie 2015, ora 22:03
5043 citiri
Saygus V2, un smartphone cu o memorie uriasa de la o companie mai putin cunoscuta (Video)
Foto: Android Headlines

Smartphone-ul Saygus V2, lansat in cadrul evenimentului CES 2015 din Las Vegas, impresioneaza in primul rand printr-o capacitate de stocare superioara altor telefoane gasite pe piata in acest moment.

Utilizatorii au la dispozitie 320 GB pentru a salva poze, materiale video sau documente, dar si pentru aplicatii, arata Phandroid.

Aceasta capacitate de stocare este compusa din memoria interna de 64 GB, la care se adauga alte doua carduri MicroSDXC, de 256 GB, lucru impresionant pentru o companie mai putin cunoscuta.

CES 2015: Laptopul-tableta si cel mai subtire smartphone cu zoom optic 3X (Foto)

Comparativ, iPhone 6 are o memorie interna de maximum 128 GB si nu are spatiu pentru card.

Pe de alta parte, Samsung Galaxy S4 are o memorie interna de maximum 64 GB, ce poate fi dublata de un card microSD. Deci, in total 128 GB, adica mai putin de jumatate din capacitatea de stocare a telefonului Saygus V2.

Sursa: Phone Arena

Ce alte specificatii mai are

In afara de memoria gigantica, si alte specificatii ies in evidenta. Saygus V2 are un display de 5 inchi cu o rezolutie de 1.080 de pixeli, un procesor Snapdragon quad-core de 2,6GHz si 3 GB de RAM.

De asemenea, este rezistent la apa.

Camera foto e una performanta, cea din spate avand o rezolutie de 21 MP cu blitz dual-led, in timp ce cea frontala are 13 MP. Smartphone-ul ruleaza cu sistemul de operare Android KitKat, are senzor de amprenta, iar incarcarea se face cu tehnologia Wireless Qi.

Desi Saygus V2 este un dispozitiv impresionant, el este doar un concept, asa ca ramane de vazut daca va ajunge pana la urma in magazine.

TSMC a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16
TSMC a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16
Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), liderul mondial în producția de cipuri, a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16. Noul proces de fabricație, ce...
S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
Primul lot din Transapuseana, drumul care traversează Munţii Apuseni, a fost inaugurat vineri, 26 aprilie. Este vorba despre 43 de kilometri de drum judeţean. Vicepreşedintele Consiliului...
#Saygus V2, #smartphone memorie mare , #smartphone