Timisorenii de la nJoy au lansat Asura C700, o tableta usoara si ieftina

Luni, 20 Ianuarie 2014, ora 17:55
3086 citiri
Timisorenii de la nJoy au lansat Asura C700, o tableta usoara si ieftina
Foto: nJoy

Compania nJoy din Timisoara a lansat, luni, o noua tableta din seria Asura, numita C700.

Este cea de-a treia tableta dezvoltata de firma romaneasca si imprumuta designul excelent al surorii mai mari, oferind acelasi panou spate din aluminiu si componente de calitate intr-o solutie performanta de 7 inci.

Asura C700 va fi disponibila in culorile alb si negru.

Specificatiile cheie ale modelului sunt ecranul IPS de 7 inci cu o rezolutie de 1.024x600 pixeli cu reproducere fidela a culorilor si unghiuri de vizibilitate largi, procesorul eficient de tip dual-core Cortex A7 ce ruleaza la 1 Ghz, 1 GB memorie DDR3, potrivit comunicatului remis Ziare.com.

Mai mult, ea are 8 GB memorie interna, procesor grafic Mali 400 MP2, conectivitate WiFi, mufa mini HDMI, slotul de memorie microSD, sistemul de operare Android 4.2 si cele doua camere foto care permit apeluri video, dar si capturarea facila de imagini in orice moment.

Ecranul multi touch de 7 inchi este perfect dimensionat pentru ca tableta sa poata fi tinuta cu o singura mana, iar grosimea totala de 7,9 mm si greutatea de doar 300g, face din Asura C700 una dintre cele mai subtiri si mai usoare tablete de pe piata.

Utilizatorii se pot bucura de culori pline de energie si de texte clare pe ecranul IPS care ofera o rezolutie de 1024x600 pixeli si unghiuri de vizibilitate largi.

Filmele, fotografiile, aplicatiile si jocurile arata extraordinar pe ecranul tabletei Asura C700. Pentru a da viata tabletei, nJoy utilizeaza cel mai popular sistem de operare mobil din lume, platforma Android, oferind astfel o lume plina cu zeci de mii de aplicatii care asteapta sa fie descoperite.

Ce are sub "capota"

Asura C700 are integrat un procesor eficient de tip dual-core Cortex A7 ce ruleaza la 1 Ghz si 1GB de memorie DDR3. Pentru a imbunatati experienta jocurilor, Asura are un procesor grafic Mali 400 MP2 care va face jocurile sa ruleze fluid. Aceasta configuratie dinamica face ca paginile web sa se incarce rapid si ca experienta din jocuri si aplicatii sa fie cursiva si fara intreruperi.

Modelul beneficiaza de serviciul Pickup & Return al nJoy.

Adorian Demeter, Manager General DAI-TECH, a declarat ca "2014 este anul in care ne concentram pe divizia de tablete: am lansat deja un model 3G ce este comercializat exclusiv in magazinele partenerului nostru pentru care a fost dezvoltata, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din tara. Ne dorim sa cucerim cat mai mult din piata si suntem convinsi de calitatea si valoarea produselor noastre. Raspunsul clientilor referitor la primele tablete Asura a fost foarte pozitiv si suntem siguri ca 2014 va fi un an de succes pentru noi."

Tableta poate fi gasita deja in magazinele online, iar pretul recomandat de producator pentru tableta Asura C700 este de 369,90 lei (TVA inclus).

C.P.

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Samsung plănuiește să organizeze evenimentul său emblematic, Unpacked, pe data de 10 iulie 2024, în Paris, potrivit mai multor surse. Alegerea Parisului ca gazdă pentru acest eveniment nu...
#tableta Asura C700 nJoy, #tableta romaneasca pret, #lansare tableta romaneasca, #Asura C700 , #tableta