Vom avea tablete si laptopuri mai ieftine

Sambata, 19 Octombrie 2013, ora 11:55
2601 citiri
Vom avea tablete si laptopuri mai ieftine
Tech News

Odata cu anuntul privind rezultatele financiare pe ultimul trimestru, compania Intel a facut si alte comentarii de mare interes pentru companiile IT si cumparatori.

In mod cert, cel mai mare interes l-a starnit promisiunea ca, pe viitor, vom avea acces la produse IT din ce in ce mai ieftine. In urmatoarele saptamani, pretul procesoarelor Intel va scadea, conform anuntului facut de Brian Krzanich, CEO Intel.

Drept urmare, pe piata vor aparea tablete cu preturi de 99 dolari, notebook-uri dotate cu Haswell (ultima generatie de procesoare Intel) la 299 dolari, PC hibrid si laptopuri la 349 dolari, noteaza ZD Net.

Intel isi pune mari sperante in procesoarele Haswell, care consuma cu 50% mai putina energie decat seria precedenta Ivy Bridge, care au un consum mare de energie in cazul vizionarii filmelor si rularii jocurilor video.

Potrivit lui Krzanich, produsele cu procesor Haswell vor aparea pe piata in sezonul Sarbatorilor de iarna, atunci cand vanzarile, prin traditie, sunt mari. Utilizatorii vor fi, de asemenea, atrasi cu tablete ce vor avea procesoare Bay Trail. Primele dispozitive de acest gen sunt deja in fabricatie si vor costa 300 dolari.

In al doilea trimestru al lui 2014, piata va fi napadita de versiuni ieftine ale Bay Trail, cu preturi de 15-20 dolari, cu 12 dolari mai ieftine decat cele mai acccesibile procesoare din aceasta clasa. Aparitia unor noi procesoare Intel va incinge competitia pe o piata in care se dueleaza companii precum MediaTek, Qualcomm, Nvidia, ARM.

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#tablete laptopuri scadere pret, #intel procesoare preturi, #laptopuri ieftinesc tablete procesoare , #tableta