Concurs pentru tineri: Premiul - o excursie la Bruxelles

Marti, 23 Februarie 2016, ora 14:12
2501 citiri
Concurs pentru tineri: Premiul - o excursie la Bruxelles
Foto: Arhiva Ziare.com

Europarlamentarul Siegfried Muresan, vicepresedinte al Comisiei pentru bugete din Parlamentul European (PE), lanseaza un concurs de idei dedicat tinerilor cu tema "Cum ne pregatim de Revolutie?/ Piata muncii si a patra revolutie industriala". Premiul consta intr-o excursie de trei zile la sediul PE din Bruxelles.

Schimbarile generate de a patra revolutie industriala se vor resimti in urmatorii ani in toata lumea, inclusiv in tara noastra. Studiile arata ca 60% din locurile de munca ale Romaniei sunt vulnerabile la schimbarile tehnologice generate de aceasta noua revolutie, aminteste Siegfried Muresan, intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Concursul le va oferi tinerilor romani doua oportunitati importante pentru cariera lor. In primul rand, vor intra in contact cu noutatile de pe piata muncii din Romania si din Uniunea Europeana pe care se pregatesc sa concureze in urmatorii ani si, in al doilea rand, vor dezbate viitorul pietei muncii comunitare chiar in forul democratic al Europei, Parlamentul European", potrivit sursei citate.

Ce trebuie sa faci ca sa poti participa la concurs? E necesar sa ai intre 18 si 30 de ani si sa redactezi un eseu de maximum 6.000 de semne cu tema "Cum ne pregatim de Revolutie?/Piata muncii si a patra revolutie industriala" pe care sa-l trimiti alaturi de un CV in format Europass la adresa office@siegfriedmuresan.eu pana la data de 21 martie 2016, ora 22:00.

Vor fi desemnati 16 castigatori care vor merge in excursie la Parlamentul European din Bruxelles, Belgia. Acestia vor fi anuntati pana la data de 28 martie 2016, urmand ca vizita la Parlament sa se desfasoare in perioada 18 - 20 aprilie 2016.

De asemenea, va fi ales cel mai bun eseu, iar acesta va fi publicat pe Ziare.com.

Fii smart! Scrie un eseu si castiga o excursie la Parlamentul European Astazi am lansat un concurs de idei dedicat...

Posted by Siegfried Muresan on 23 Februarie 2016

C.P.

Eveniment Quarterly Report

Fidelis, catalizatorul creșterii numărului de investitori la BVB - TradeVille
Fidelis, catalizatorul creșterii numărului de investitori la BVB - TradeVille
Creditarea Privata Creste In August 2023 Conform datelor BNR, creditarea privata a crescut, in august 2023, cu 5.5% comparativ cu aceeași luna a anului precedent, la 378.7 mld. RON. Principala...
Pizza Hut închide 13 restaurante din România în următoarea perioadă. Anunțul companiei
Pizza Hut închide 13 restaurante din România în următoarea perioadă. Anunțul companiei
Lanţul de restaurante Pizza Hut închide 13 restaurante din România în aproximativ 6 luni, în special unităţi care deservesc zone cu un grad mare de suprapunere, rezultat în urma...
#concurs Siegfried Muresan Bruxelles, #concurs excursie Bruxelles, #concurs Siegfried Muresan , #tehnologie