Cum poti sa vorbesti mai ieftin la telefon cu rudele din strainatate

Marti, 21 Decembrie 2010, ora 15:52
19820 citiri
Cum poti sa vorbesti mai ieftin la telefon cu rudele din strainatate

Daca ai rude in strainatate si vrei sa vorbesti cu ele la telefon de Sarbatori, ai o multitudine de oferte in acest sens.

Cei care au o conexiune la Internet si un laptop sau telefon pe care pot instala programe gratuite precum Skype pot vorbi chiar gratuit. Insa, daca vrei sa suni pe fix sau pe mobil de pe Skype, in 30 de tari, printre care Italia, Spania sau Belgia, vei plati 2,2 eurocenti pe minut (cu TVA).

Persoanele care vorbesc mai des, pot sa-si faca un abonament lunar cu minute incluse. Astfel, pentru 60 de minute vei plati 11,49 de euro (cu tot cu TVA). Dupa ce ramai fara minute, fiecare 60 de secunde te costa 19,2 eurocenti (cu TVA).

Gratuit poti sa vorbesti si de pe Yahoo Messenger, Google Talk sau aplicatia de la Microsoft. Si cu Alonia poti vorbi gratuit prin Internet. Daca insa vrei sa dai un telefon in strainatate, de exemplu Spania, Italia, SUA sau Canada, tariful pentru un minut incepe de la 2 eurocenti.

Cand suni de pe calculator in retelele de telefonie mobila sau fixa din strainatate trebuie sa cumperi credit, de minimum 5 euro. In schimb primesti un numar de telefon de Romania, informeaza Incont.ro.

In cazul in care vrei sa vorbesti cu cei din strainatate direct din casuta de email, dai intre 9 si 21 de centi pe minut, in functie de destinatarul apelului. Tot ce trebuie sa faci e sa dai click pe butonul "Call phone" din adresa de Gmail, din partea de sus a listei de chat si sa introduci numarul de telefon.

Ofertele companiilor de telefonie

In cazul in care vrei sa vorbesti mai ieftin pe telefonul fix, RCS&RDS are oferte speciale. Operatorul ofera o cartela preplatita de 5 euro, cu 300 de minute incluse si poti consuma minutele pentru convorbiri in retelele mobile Digi din Romania, Italia si Spania si in reteaua fixa Digi Tel din tara.

La Orange, pentru a vorbi in strainatate, ai tarife ce incep de la 1,5 euro pe luna si 10 minute incluse pentru convorbiri cu persoanele dragi din Canada, Statele Unite ale Americii, Turcia sau Uniunea Europeana.

NVIDIA își îndreaptă atenția către industria roboților umanoizi. Ce a declarat CEO-ul companiei
NVIDIA își îndreaptă atenția către industria roboților umanoizi. Ce a declarat CEO-ul companiei
NVIDIA, cunoscută pentru soluțiile sale avansate de procesare AI, își îndreaptă acum atenția către o nouă piață emergentă: cea a roboților umanoizi. CEO-ul companiei, Jensen Huang,...
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Opt din zece români preferă să cumpere online pentru a câștiga timp, peste media din Uniunea Europeană, într-o țară profund divizată între urban și rural, între adopție foarte...
#telefon rude strainatate, #convorbiri rude, #telefon sarbatori , #telecomunicatii