Traian Basescu o lauda pe Ioana Petrescu. Ce-i raspunde ministrul

Marti, 01 Aprilie 2014, ora 20:27
6431 citiri
Traian Basescu o lauda pe Ioana Petrescu. Ce-i raspunde ministrul
Foto: Digi 24

Ministrul Ioana Petrescu a declarat ca apreciaza increderea pe care i-o acorda presedintele Traian Basescu, precizand isi doreste sa "faca treaba buna la minister".

"Eu vreau sa fac treaba buna la minister, sa fiu apreciata, in general, pentru ca voi creste colectarea si voi scadea evaziunea. E important sa reusesc si pentru ca sunt printre primii care s-au intors in tara sa lucreze pentru o institutie de stat. Vreau sa arat ca se poate. Eu nu il cunosc pe domnul presedinte, apreciez increderea pe care o are in mine", a spus Ioana Petrescu marti, la Romania TV.

Presedintele a afirmat luni seara ca este convins ca noul ministru "o sa le puna pielea pe bat prin Ministerul de Finante".

"Mie imi place doamna asta. Sunt convins ca poate mult mai mult decat pareti ca vreti sa acceptati. Sunt convins ca o sa le puna pielea pe bat prin Ministerul de Finante, in cateva luni. Eu exprim mai mult o speranta, ca nu o cunosc", a spus Traian Basescu, la B1 TV.

Basescu o lauda pe Ioana Petrescu: Imi place, sa le puna pielea pe bat la minister (Video)

Ministrul a mai vorbit marti despre obiectivele institutiei pe care o conduce in perioada urmatoare.

In privita reducerii TVA pentru mai multe categorii de produse, Ioana Petrescu a precizat ca isi doreste ca mai intai sa vada rezultatele scaderii TVA la paine pe o perioada mai lunga.

De asemenea, ministrul a spus ca reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator reprezinta o prioritate pentru Ministerul de Finante.

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Samsung plănuiește să organizeze evenimentul său emblematic, Unpacked, pe data de 10 iulie 2024, în Paris, potrivit mai multor surse. Alegerea Parisului ca gazdă pentru acest eveniment nu...
#Ioana Petrescu raspuns Traian Basescu, #Basescu Petrescu Finante , #ministrul Finantelor