Un nou scandal de proportii la Dinamo

Sambata, 28 Noiembrie 2009, ora 08:29
2857 citiri
Un nou scandal de proportii la Dinamo

Scandalul a continuat la Dinamo, chiar si dupa ce Gabi Tamas si Ousmane N'Doye au fost pedepsiti. Vineri a fost randul lui Adrian Cristea sa fie implicat intr-un scandal, alaturi de antrenorul secund Ionel Ganea.

Adrian Cristea a vrut sa plece din cantonament dupa un dialog dur cu Ionel Ganea, care ii reprosa ca nu este atent la indicatiile lui Cornel Talnar, informeaza Gazeta Sporturilor.

"Incidentul s-a petrecut in timpul sedintei tehnice. Talnar explica la tabla greselile facute de echipa in meciul de la Timisoara, iar Cristea, care statea mai in spate, tot susotea cu un coleg. Ganea l-a vazut si i-a sarit mustarul. 'Ba, da' mai potoleste-te si fii atent aici! D-aia nici pe teren nu iti sta mintea la fotbal, ca iei totul la misto'", a povestit o sursa din cadrul clubului.

In acel moment, Cristea i-a raspuns lui Ganea, iar apoi s-a ridicat de pe scaun si a amenintat: "Gata, eu plec acasa! Nu stau aici sa fiu bataia de joc a unora".

Fotbalistul in varsta de 26 de ani a fost convins cu greu sa nu fuga din cantonament, iar apoi a participat la antrenamentul pe care dinamovistii l-au avut programat vineri seara.

Daca pe Adrian Cristea au reusit sa il convinga sa nu plece, dinamovistii nu au avut castig de cauza cand a venit vorba despre portarul Florin Matache, care s-a suparat ca nu va fi titular impotriva Unirii Alba Iulia.

"S-a dovedit inca o data ca sunt de umplutura la Dinamo. M-am saturat sa fiu tratat mizerabil an de an. Decat rezerva, prefer sa ma duc sa apar la echipa a doua", a tunat Matache.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#adrian cristea, #scandal Dinamo, #Ionel Ganea, #Florin Matache , #Dinamo
Comentarii
Poza Skiper
Skiper
rank 5
Iar cu rasii tristi. Bai baieti daca beti, tineti-va de bautura. Daca face-ti scandal, tineti-va de scandal. Asa face un barbat adevarat, nu ca fraierii aia de la Urziceni. Ce daca le canta imnul Ligii, voua va canta manelele-n cap!