Lupescu spune ca a vrut sa ajute Steaua, nu s-o scoata din cupele europene

Vineri, 25 Iulie 2008, ora 12:34
2930 citiri
Lupescu spune ca a vrut sa ajute Steaua, nu s-o scoata din cupele europene

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a tinut, vineri, o conferinta de presa pentru a raspunde acuzatiilor aduse de presedintele CAF, Daniel Florea.

Fostul jucator al lui Dinamo a spus ca l-a contactat pe Florea doar in scopul de a ajuta Steaua.

"L-am sunat pe Florea sa amane judecata cazului cu o saptamana, deoarece UEFA intocmea listele cu echipele participante in sezonul 2008/2009 al cupelor europene. Atata tot. Intentia mea a fost sa ajut Steaua sa participe in competitiile internationale", a spus Lupescu.

Lupescu a mai spus ca a intervenit chiar la UEFA pentru a ajuta Steaua, trimitandu-le acestora un e-mail in care a specificat ca "ros-albastrii" nu trebuie scosi din cupele europene.

"Am trimis un mail la UEFA, in care am precizat ca Steaua nu trebuie scoasa din cupele europene, fiindca n-au comis un act de coruptie", a continuat Lupescu.

Directorul general al FRF a lasat sa se inteleaga ca in spatele declaratiilor lui Florea ar putea sta Dumitru Dragomir, cel care l-a instalat in functia de presedinte al Curtii de Arbitraj pentru Fotbal.

"Florea a fost propus la functia de presedinte al Curtii de Arbitraj pentru Fotbal de Dumitru Dragomir, acum un an", a mai spus Lupescu.

Lupescu a tinut sa specifice ca presedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, n-are nicio implicare in acest caz.

"Borcea n-are nicio influenta in acest caz. Dinamo a terminat pe 4, n-ar fi avut nimic de castigat din eliminarea Stelei din cupele europene", a conchis directorul general al FRF.

La inceputul lunii iulie, Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) a decis sa anuleze decizia Comisiei de Disciplina a Federatie Romane de Fotbal (FRF) in cazul "valiza".

Joi, Daniel Florea, presedintele Curtii de Arbitraj pentru Fotbal, a declarat ca Ionut Lupescu si Mircea Sandu au incercat sa-l influenteze in luarea unei decizii, cei doi oficiali FRF dorind cu tot dinadinsul ca Steaua sa ramana cu suspendarea

Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Clubul CSA Steaua are o reacție categorică față de FCSB înainte de finalul acestui sezon. CSA Steaua București a fost declarată deținătoarea de drept a palmaresului 1947-1998, pe care...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#cupele europene, #ionut lupescu, #Conferinta de presa, #Daniel Florea, #Steaua, #Mircea Sandu, #FRF, #caf , #Mircea Sandu