Cum s-a descurcat românul Radu contra lui Liverpool. Manchester United și Arsenal, eliminate

Joi, 02 Noiembrie 2023, ora 09:07
2456 citiri
Cum s-a descurcat românul Radu contra lui Liverpool. Manchester United și Arsenal, eliminate
Ionuț Radu

Echipa Manchester United, deţinătoarea trofeului, a fost eliminată din Cupa Ligii engleze de fotbal în optimile de finală, fiind învinsă fără drept de apel pe teren propriu de formaţia Newcastle United cu scorul de 3-0, într-o partidă disputată miercuri.

"Coţofenele" s-au impus pe Old Trafford prin golurile marcate de Miguel Almiron (28), Lewis Hall (36) şi Joe Willock (60).

Eric ten Hag, antrenorul lui Manchester United, al cărui scaun începe să se clatine tot mai mult după un debut de sezon sub aşteptări, a menajat mai mulţi dintre titularii săi obişnuiţi la acest joc.

Arsenal Londra este o altă favorită la câştigarea trofeului care s-a oprit în faza optimilor EFL Cup, după ce s-a înclinat pe terenul rivalei londoneze West Ham United (scor 1-3).

Gazdele, care nu au reuşit să expedieze niciun şut pe poartă în prima repriză, au deschis scorul în urma unui autogol al fundaşului Ben White (16), iar apoi au mai punctat de două ori după pauză, prin Mohammed Kudus (50) şi Jarrod Bowen (60). "Tunarii" au marcat golul de onoare în timpul adiţional, prin Martin Odegaard (90+6).

Portarul român Ionuţ Radu a fost integralist la Bournemouth în partida pierdută pe teren propriu cu FC Liverpool, scor 1-2. "Cormoranii" au deschis scorul în minutul 31, prin Cody Gakpo, însă Bournemouth a restabilit egalitatea prin Justin Kluivert (64), înainte ca Darwin Nunez să marcheze golul victoriei lui Liverpool, în minutul 70.

Acesta a fost al doilea meci consecutiv în care Ionuţ Radu a fost titular la Bournemouth, după ce câştigat în weekend în faţa formaţiei Burnley (2-1), în Premier League.

Rezultate - optimi de finală:

Marţi

Exeter (D3) - (+) Middlesbrough (D2) 2-3

(+) Port Vale (D3) - Mansfield (D4) 1-0

Miercuri

(+) West Ham (D1) - Arsenal (D1) 3-1

Bournemouth (D1) - Liverpool (D1) (+) 1-2

(+) Chelsea (D1) - Blackburn (D2) 2-0

(+) Everton (D1) - Burnley (D1) 3-0

(+) Ipswich (D2) - Fulham (D1) 1-3

Manchester United (D1) - Newcastle (D1) (+) 0-3

Echipele precedate de semnul (+) s-au calificat în sferturile de finală, programate în luna decembrie, când vor avea loc partidele:

Everton (D1) - Fulham (D1)

Chelsea (D1) - Newcastle (D1)

Port Vale (D3) - Middlesbrough (D2)

Liverpool (D1) - West Ham (D1)

Adio titlu pentru Liverpool după ultimul rezultat din Premier League. Cum arată clasamentul
Adio titlu pentru Liverpool după ultimul rezultat din Premier League. Cum arată clasamentul
Formaţia Liverpool, antrenată de Jurgen Klopp, a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 2-2, cu echipa West Ham, într-un meci din etapa a 35-a a campionatului Angliei. Gazdele au marcat...
Ce a spus Klopp despre olandezul care îl va înlocui la Liverpool
Ce a spus Klopp despre olandezul care îl va înlocui la Liverpool
Jurgen Klopp va pleca de la Liverpool în acaestă vară iar negocierile sunt foarte avansate cu Arne Slot, tehnicianul lui Feyenoord. Jurgen Klopp a vorbit despre acest subiect, mai ales că îl...
#Ionut Radu, #liverpool, #manchester united, #arsenal , #stiri fotbal