Guardiola a rabufnit dupa eliminarea din Liga Campionilor

Miercuri, 11 Aprilie 2018, ora 07:17
14482 citiri
Guardiola a rabufnit dupa eliminarea din Liga Campionilor
Foto: Hepta.ro

Josep Guardiola a aparut extrem de iritat la conferinta de presa de dupa meciul dintre Manchester City si Liverpool, scor 1-2, in mansa secunda a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

"Cetatenii" au parasit cea mai importanta competitie intercluburi din Europa cu scorul general de 1-5, iar Guardiola a avut ceva de impartit cu arbitrul partidei, conationalul sau Mateu Lahoz.

"I-am spus doar ca a fost gol, nu l-am insultat. Am fost politicos, corect, dar Mateu Lahoz e un tip mai special, ii place sa fie diferit, sa fie special... Am jucat excelent in prima repriza, dar, la fel ca-n sezonul trecut, unele decizii au un impact urias", a declarat Guardiola in cadrul conferintei de presa de dupa partida.

"Stiu ce s-a intamplat la Monaco in sezonul trecut si ca e un arbitru care vede lucrurile diferit de fata cum le vad ceilalti oameni. E prea mult sa ma elimini deoarece n-am zic nimic gresit. Dar il stiu din Spania si nu ma surprinde", a completat acesta.

Eliminat pentru proteste in finalul primei reprize, dupa un gol anulat lui Leroy Sane, tehnicianul iberic a vazut repriza secunda din tribune si spune ca "ar fi fost un pic diferit" daca City intra la pauza cu 2-0.

"Daca intram cu 2-0 la pauza ar fi fost un pic diferit. E diferit si ca Salah a marcat din offside pe Anfield, Si ca golul lui Gabriel Jesus pe Anfield a fost anulat pentru offisde... Penaltiul la Raheen Sterling in fata celui de-al patrulea arbitru. Toate aceste faze au o influenta. Dar Liverpool merita sa mearga mai departe in competitie, sunt o echipa de top si au un antrenor de top", a conchis acesta.

Liverpool s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a castigat cu 5-1 dubla intalnirea cu Manchester City.

A fost 3-0 in urma cu o saptamana pe Anfield, iar marti seara "cormoranii" s-au impus cu 2-1 pe terenul liderului din Premier League.

I.G.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Josep Guardiola reactie, #Guardiola eliminare City Liverpool, #Guardiola critica arbitru , #stiri Josep Guardiola