Starul lui Manchester City care va avea șase copii, patru cu soția și doi cu amanta: ”Trebuie să aflu de ce am făcut asta”

Luni, 29 Ianuarie 2024, ora 13:44
2934 citiri
Starul lui Manchester City care va avea șase copii, patru cu soția și doi cu amanta: ”Trebuie să aflu de ce am făcut asta”
Kyle Walker, al doilea din stânga

Jucătorul echipei Manchester City, Kyle Walker, în vârstă de 33 de ani, s-a destăinuit despre problemele sale conjugale într-un interviu acordat publicaţiei The Sun, în urma despărţirii de soţia sa Annie Kilner, anunţată săptămâna trecută.

Motivul este infidelitatea, după ce Lauryn Goodman, un influencer, a dezvăluit săptămâna trecută că internaţionalul englez este tatăl fiicei sale, născută în urmă cu cinci luni. Acesta este al doilea copil al cuplului nelegitim, după naşterea unui fiu, Kairo, în 2020, conceput în timpul unei scurte separări între Walker şi soţia sa.

Aceste dezvăluiri vin în contextul în care soţia jucătorului de la Manchester City este în prezent însărcinată cu cel de-al patrulea copil al lor. "Ceea ce am făcut a fost oribil şi îmi asum întreaga responsabilitate pentru asta", a declarat el pentru The Sun. "Am făcut alegeri şi am luat decizii prosteşti. Nu mă pot gândi sau imagina prin ce trece Annie. Am încercat să o întreb, dar este extrem de dureros. Bărbatul care ar trebui să o iubească, să aibă grijă de ea şi să fie acolo pentru ea, a făcut asta".

De când şi-a anunţat soţia despre noua sa paternitate extraconjugală, Walker a părăsit domiciliul conjugal. "Când am cunoscut-o pe Annie la 17 ani, nu mi-am imaginat niciodată că viaţa mea privată va fi aşa", a mărturisit el. "Nu m-am gândit niciodată că voi fi tatăl a şase copii. Singurul vinovat sunt eu însumi. Am roluri şi responsabilităţi de care sunt conştient şi am făcut nişte alegeri stupide. Dar trebuie să-mi recunosc greşelile - o datorez tuturor. Acţiunile mele au provocat multă suferinţă multor oameni. Îmi pare rău, pentru că acest lucru nu ar trebui să se întâmple".

Walker explică faptul că a ţinut secretă sarcina iubitei sale faţă de soţia sa, înainte de a i-o dezvălui atunci când ea însăşi a rămas însărcinată. De atunci, el a luptat pentru a-şi salva căsnicia. "Cum am putut răni pe cineva pe care îl iubesc atât de mult? Este un lucru pe care trebuie să îl aflu singur. Trebuie să aflu de ce am făcut asta şi de ce s-au întâmplat aceste situaţii. Sunt om şi am făcut greşeli pe teren şi în afara lui".

Bancul Zilei: De ce este dezamagită o femeie
Bancul Zilei: De ce este dezamagită o femeie
Soțul se trezeste neașteptat din comă. Nevastă-sa își dă jos hainele de doliu și zice: - Pe tine nu m-am putut baza niciodată!
Manchester City, victorie mare în lupta pentru titlu în Premier League
Manchester City, victorie mare în lupta pentru titlu în Premier League
Echipa engleză Manchester City a învins joi seara, în deplasare, scor 4-0, formaţia Brighton, în ultimul meci al etapei a 34-a din Premier League. „Cetăţenii” lui Guardiola nu au...
#kyle walker, #manchester city, #star, #copii, #sotie, #amanta , #stiri fotbal