Adobe Romania, desemnat Best Employer in 2016 in studiul AON Hewitt, pentru al treilea an consecutiv

Advertorial
Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 15:37
9476 citiri
Adobe Romania, desemnat Best Employer in 2016 in studiul AON Hewitt, pentru al treilea an consecutiv

Adobe Romania a fost desemnat Best Employer pentru al treilea an consecutiv in Romania, in categoria Medium Companies, conform studiului realizat anual de AON Hewitt.

La studiu au participat 37 de companii cu 25.600 de angajati din care 13.400 de repondenti la sondaj.

"Studiul AON Hewitt este deosebit de important nu doar pentru a vedea cum ne plasam in raport cu alte companii din Romania, ci si pentru a ne compara rezultatele proprii de-a lungul timpului. Am castigat in ultimii trei ani titlul de Best Employer si asta valideaza faptul ca avem un mediu de lucru sanatos si provocator, iar cresterea de la an la an a scorurilor obtinute ne arata ca ne dezvoltam continuu in directia buna. AON Hewitt BES este un studiu independent, realizat la nivel european dupa acelasi standarde si proceduri, de aceea avem mare incredere in rezultatul sau", a declarat Cris Radu, Site Manager Adobe Romania.

Studiul realizat de AON Hewitt, intitulat "Best Employer Study" (BES) analizeaza nivelul de implicare al angajatilor din trei perspective de comportament, luand in considerare raspunsurile anonime ale angajatilor fiecarei companii.

Cele trei comportamente analizate sunt 'SAY' - angajatii care vorbesc pozitiv despre compania pentru care lucreaza, in discutiile cu prietenii, colegii sau clientii, 'STAY' -angajatii care vor sa ramana in companie pentru mai mult timp si care nu se gandesc sa o paraseasca si 'STRIVE' - angajatii care depun un efort suplimentar pentru obtinerea de rezultate pentru companie.

Aceste comportamente pot fi influentate de gradul de satisfactie al angajatilor pe anumiti factori, printre care sentimentul implinirii, autonomia, resursele, oportunitatile de invatare si dezvoltare, echilibrul dintre viata personala si cea profesionala, mediul de lucru, colegii, managementul performant, reputatia angajatorului, atentia acordata angajatilor, salariul, beneficiile, recunoasterea.

"Rezultatele studiului reflecta un feedback pozitiv pe care il primim practic de la angajatii actuali ai Adobe si avand in vedere ca ne crestem permanent echipa, este deosebit de important sa stim ca acestia sunt motivati, dedicati, ca au un "engagement" bun cu organizatia. Anul acesta am angajat peste 80 de ingineri software, iar anul urmator ne propunem sa crestem in continuare, in special in ariile de cloud computing si Big Data", adauga Cris Radu.

Printre avantajele care au contribuit la mentinerea companiei in pozitia Best Employer in ultimii 3 ani este faptul ca echipele tehnice din Adobe Romania lucreaza la proiecte interesante, recunoscute in lume, produse de top din Adobe la nivel global, precum si faptul ca inginerii software din Adobe Romania nu fac suport si mentenanta, ci dezvolta activ proiectele.

"Studiul ia in calcul o multime de factori, dar consider ca unul dintre cei mai importanti este satisfactia de a dezvolta proiecte cu impact global. Sigur ca toate celelalte beneficii, salariile, atmosfera de lucru, recunoasterea muncii sunt importante, insa cred ca proiectele la care lucreaza echipele de aici sunt ceea ce ne diferentiaza cu adevarat de alte companii. Nu este putin lucru sa stii ca proiectul dezvoltat de echipa ta a castigat un Emmy pentru tehnologie sau ca are o cota de piata de 98% in Statele Unite, cum este cazul Primetime Authentication. Si acesta este doar un exemplu de proiect care se dezvolta exclusiv in Adobe Romania", mai spune Cris Radu.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Adobe Romania Best Employer, #Cris Radu Adobe , #angajatori