Salariul la Kaufland vine odata cu inceperea lunii. Angajatii primesc drepturile banesti mai devreme

Advertorial
Miercuri, 19 Iulie 2017, ora 09:00
27930 citiri
Salariul la Kaufland vine odata cu inceperea lunii. Angajatii primesc drepturile banesti mai devreme

Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori privati din Romania, anunta mutarea datei de plata a salariului, la inceputul lunii calendaristice.

Astfel, incepand cu luna august a acestui an, angajatii Kaufland vor primi salariile cel tarziu in cea de-a patra zi calendaristica a lunii. E vorba despre salariul aferent lunii anterioare.

"Avem o responsabilitate pentru colegii nostri: sa le facem viata un pic mai usoara in fiecare zi. Tocmai de aceea am devansat data, pentru ca salariul sa ajunga inaintea facturilor - si ideal, inaintea grijilor", declara Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director, Kaufland Romania.

Pachete de beneficii peste cerintele legii

Salariul minim brut al lucratorilor comerciali a ajuns in acest an la suma de 2.000 lei, cu tichete de masa incluse. In functie de vechime, salariul acestora poate ajunge chiar si pana la suma de 3.800 lei brut.

Compania, cu peste 15.000 de angajati la finalul anului 2016, ofera deja unul dintre cele mai atractive pachete de beneficii pentru angajatii din piata de retail.

Pe langa tichete de masa si asigurarea voluntara de sanatate, Kaufland ofera avantaje care sprijina angajatii sa realizeze un echilibru sanatos intre viata personala si cea profesionala. Printre acestea se numara programul flexibil de lucru, abonamente la sali de sport, tarife speciale la anumite hoteluri si posibilitatea de a imprumuta carti, gratuit, prin intermediul Bookster.

"Suntem cu adevarat o familie, in sensul ca poti apela la colegii tai cand ai nevoie de liber sau la sistemul de lucru flexibil, cand incerci sa echilibrezi activitatea profesionala cu viata personala", spune Estera Anghelescu.

Totodata, compania incurajeaza un stil de viata sanatos si dezvolta activ initiative care sa imbine viata profesionala cu cea personala a angajatilor. Cateva exemple in aceasta directie sunt cursurile de yoga cu traineri personali dedicati exclusiv angajatilor Kaufland si copiii acestora sau antrenamentele de atletism si jogging pentru pasionatii care vor sa-si insuseasca o pregatire fizica si mentala, in vederea atingerii cu succes a obiectivelor propuse.

Retailerul ofera angajatilor sai mai multe zile de concediu de odihna anual, respectiv 22 de zile lucratoare, peste perioada minima legala de 21 de zile. Ele sunt suplimentate in functie de vechime si pot ajunge pana la 27 de zile pe an, cu aproape o saptamana mai mult decat prevede legislatia din Romania.

"Ne dorim nu doar angajati, ci si cetateni implicati - si de aceea fiecare coleg are dreptul la 2 zile libere platite pe an in care se poate dedica unor actiuni de voluntariat - de la mediu si pana la sustinerea pacientilor care se confrunta cu boli incurabile", declara Estera Anghelescu.

Recunoasterea brandului de angajator

Kaufland Romania este singura companie din industria de retail care a obtinut pentru al doilea an consecutiv titlul de Angajator de Top in Romania, printr-o certificare internationala acordata de organizatia independenta Top Employers Institute din Olanda.

Aceasta certificare demonstreaza performanta strategiei si a instrumentelor de resurse umane utilizate in cadrul companiei. Obtinerea acestei certificari reprezinta o recunoastere a angajamentului companiei in asigurarea unui climat de lucru placut si propice dezvoltarii profesionale a echipei sale.

De asemenea, incepand cu anul 2014, compania se regaseste in top "100 cei mai doriti angajatori" din Romania, potrivit studiului "European Graduate Barometer" realizat de institutul Trendence din Germania. Acest studiu se organizeaza anual si are ca scop sa analizeze principalele tendintele la nivel national si international privind segmentul de proaspat absolventi, studenti si tineri profesionisti din cele mai importante centre universitare in raport cu atractivitatea brandului de angajator pe piata din Romania.

In acelasi timp, Kaufland ocupa prima pozitie in clasamentul companiilor de retail food din "Topul celor mai cautati angajatori", categoria Business-Commerce. Datele reies dintr-un studiu realizat anual de compania internationala de cercetare Universum Global in Europa in randul studentilor, pentru a stabili care sunt cei mai doriti angajatori la nivel national. In editia din acest an, la studiu au participat 10.500 de studenti din Romania.

Despre Kaufland Romania

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1250 de magazine in 7 tari si o retea de 115 magazine in Romania. Intr-un recent studiu de piata derulat in Romania de catre organizatia elvetiana ICERTIAS - International Certification Association GmbH, lantul de retail Kaufland a primit cel mai mare numar de voturi la categoria cel mai inalt nivel de calitate.

Kaufland Romania este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare incredere la sectiunea Categoria locala, potrivit studiului Trusted Brands al Reader's Digest. Strategia noastra are ca scop indeplinirea dorintelor clientilor prin varietate, un nivel ridicat de calitate si, bineinteles, preturi atractive.

In 2017, Kaufland Romania a primit pentru a doua oara certificarea Best Buy Award, care atesta ca este lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret de pe piata locala.

Pentru mai multe informatii vizitati www.kaufland.ro.

Eveniment Quarterly Report

România extremelor: Cea mai mare creștere economică din regiune, dar și cea mai ridicată inflație și cele mai scumpe împrumuturi. Tabloul economic polarizat al țării în 2024
România extremelor: Cea mai mare creștere economică din regiune, dar și cea mai ridicată inflație și cele mai scumpe împrumuturi. Tabloul economic polarizat al țării în 2024
Presiunile actuale pe piața muncii din România, combinate cu o inflație încă ridicată, sunt factori cheie care vor determina o creștere semnificativă a salariului nominal în 2024. Această...
5 lucruri pe care nu ar trebui să le spunem niciodată mecanicului auto atunci când mergem cu mașina în service
5 lucruri pe care nu ar trebui să le spunem niciodată mecanicului auto atunci când mergem cu mașina în service
Vizitarea unui atelier auto necesită un anumit cod de conduită pentru a evita surprizele neplăcute. Atelierul este locul unde se efectuează întreținerea periodică a mașinii și se...
#salariu Kaufland, #angajari Kaufland, #beneficii Kaufland , #angajatori