Ce faci cand te simti blocat intr-un job sub capacitatile tale

Joi, 13 Ianuarie 2011, ora 10:11
1916 citiri
Ce faci cand te simti blocat intr-un job sub capacitatile tale

Daca ai un job de mai multe luni si ai ajuns sa indeplinesti sarcini cu mult peste descrierea initiala a postului, nu trebuie sa astepti la nesfarsit recunoasterea din partea sefului, o marire de salariu si o noua titulatura, spun specialistii in HR.

Daca ai impresia ca seful tau a uitat ca ai evoluat atat de mult de la inceput pana acum, poate ca este cazul sa ii reamintesti asta folosind un plan bine pus la punct, informeaza Monster.com.

Depinde doar de tine sa ai grija de viata ta profesionala in compania in care muncesti. Seful tau e de cele mai multe ori prea ocupat pentru a observa detalii de acest tip, de aceea ramane datoria ta sa il tii la curent cu evolutia lucrurilor, considera expertii.

George Butunoiu, consultant HR, este insa mult mai ingaduitor cu managerii si afirma pentru Bloombiz.ro ca "orice director, sau manager, chiar daca nu e el foarte bun, isi da seama foarte repede care e implicarea subordonatilor, cat de seriosi sunt, cat de bine isi fac treaba. Nu e greu sa iti dai seama. Dupa aia ca faci sau poti sa faci ceva sa il motivezi mai mult, e altceva".

Acest tip de situatie necesita multa rabdare si o planificare atenta, pentru ca cea mai mare greseala pe care poti sa o faci acum este sa dai buzna in biroul sefului si sa ii prezinti cerintele insistent, potrivit Monster.com.

Citeste mai mult despre Ce faci cand te simti blocat intr-un job sub capacitatile tale pe Business24.ro

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#loc munca avansare, #sfaturi cariera George Butunoiu , #cariera