Autoklass anunță prezența la evenimentul Caravan Motorhome & Adventure și Salonul Nautic Internațional București

Advertorial
Marti, 19 Martie 2024, ora 18:18
4473 citiri
Autoklass anunță prezența la evenimentul Caravan Motorhome & Adventure și Salonul Nautic Internațional București
FOTO: autoklass.ro

București: Autoklass, singurul dealer autorizat de vânzări smart din România, va participa în perioada 28-31 martie 2024, Hala Laminor, Sector 3, la două evenimente importante din lumea automobilelor și a călătoriilor: Caravan Motorhome & Adventure și Salonul Nautic Internațional București.

Din dorința de a aduce inovația și eleganța brand-ului Mercedes-Benz în atenția iubitorilor de libertate și călătorii, Autoklass va prezenta o selecție de autovehicule electrice și va oferi acces la un magazin exclusiv de accesorii

O experiență dedicată pasiunilor comune

Salonul Nautic Internațional București și Caravan, Motorhome & Adventure reprezintă două evenimente născute din pasiune și organizate împreună cu cele mai reprezentative companii din domeniile reprezentate. De-a lungul anilor, evenimentele au devenit un punct essential de întâlnire și au oferit o formulă unică pentru cei dornici să descopere cele mai noi tendințe din domeniu, să se reconecteze cu comunitatea și să profite de ofertele speciale, disponibile doar în cadrul expoziției.

În perioada 28-31 martie 2024, Autoklass va împărtăși participanților cele mai recente inovații din lumea automobilelor și le va oferi posibilitatea de a descoperi universul fascinant al brand-ului Mercedes-Benz.

Depășim așteptările, promovăm inovația, calitatea și sustenabilitatea în toate aspectele activității noastre

La standul Autoklass, vom oferi o experiență captivantă, cu accent pe mai multe modele de autovehicule electrice Mercedes-Benz, care promit revoluționarea mobilității sustenabile. În linie cu principiile noastre fundamentale, aceste autovehicule nu sunt doar simple mijloace de transport, ci mai degrabă simboluri ale inovației și angajamentului nostru față de un viitor mai ecologic.

Printre autovehiculele prezentate în cadrul evenimentului se numără cele mai recente modele EQS, EQE SUV și un EQA facelift, adevărate opere de artă, care îmbină perfect tehnologia de vârf cu design-ul excepțional.

În plus față de gama de autovehicule, Autoklass va pune la dispoziția participanților și un magazin de accesorii, unde aceștia vor putea descoperi produse de înaltă calitate care completează perfect experiența de condus.

Autoklass este mai mult decât un simplu dealer auto; este o echipă dedicată îmbunătățirii și simplificării vieții clienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune produse și servicii disponibile pe piață.

"Suntem pasionați de inovație și excelență, iar participarea noastră la Caravan Motorhome & Adventure și Salonul Nautic Internațional București este o oportunitate perfectă de a împărtăși această pasiune cu persoanele prezente la eveniment. Suntem, de asemenea, încântați să prezentăm cele mai recente modele electrice Mercedes-Benz și să oferim acces la accesorii exclusiviste, consolidând astfel poziția noastră în industrie ca lideri în inovație și calitate."

Toți cei dornici să se alăture acestui spectacol al aventurii și inovației sunt invitați să ne viziteze la Caravan Motorhome & Adventure și Salonul Nautic Internațional București în perioada 28-31 martie 2024.

Contact:

Raluca Danulescu: Coordonator Marketing Autoklass

+40 724 200 605, raluca.danulescu@autoklass.ro

Despre Autoklass:

AUTOKLASS CENTER este o companie specializată în vânzarea de autoturisme Mercedes-Benz și vehicule utilitare usoare, precum și în furnizarea de servicii post-vânzare, în conformitate cu standardele brandurilor reprezentate. Pentru mai multe informații, vizitați www.autoklass.ro.

Quarterly Report - Editia 4

Cât va costa o noapte de cazare pe Litoral anul acesta? Turiștii români sunt interesați în continuare
Cât va costa o noapte de cazare pe Litoral anul acesta? Turiștii români sunt interesați în continuare
Anul acesta, o noapte de cazare pe litoralul românesc va costa aproximativ 500 de lei, iar cele mai populare destinaţii de la Marea Neagră ramân Eforie Nord şi Mamaia „Preţurile din...
Reforma rămâne în gară. De ce bate România bate pasul pe loc la cumpărarea de trenuri performante: ”Un fel de tichie de mărgăritar pentru chel”
Reforma rămâne în gară. De ce bate România bate pasul pe loc la cumpărarea de trenuri performante: ”Un fel de tichie de mărgăritar pentru chel”
Autoritățile au anunțat marți, 28 mai, că anulează din nou o licitație pentru cumpărarea a 12 trenuri electrice pe bază de hidrogen, după ce nicio firmă nu a depus o ofertă la...
#masini, #autoklass, #salonul nautic international bucuresti, #caravan motorhome , #stiri auto