Mercedes vrea sa creeze un magazin cu aplicatii

Luni, 20 Iunie 2011, ora 23:00
1068 citiri
Mercedes vrea sa creeze un magazin cu aplicatii
Foto: AutoNews

Mercedes-Benz ar putea sa lanseze un magazin cu aplicatii, adica un asa-numit "Mercedes App Store", pe modelul pe care l-au dezvoltat companiile din comuncatii mobile.

Acesta ar urma sa contina aplicatii care sa faca viata conducatorului de Mercedes mai confortabila, conform lui Gorden Wagener, designerul-sef al Mercedes.

Reprezentantul companiei a refuzat sa dea insa informatii suplimentare, spunand doar ca vor fi "aplicatii care vor aduce mai aproape clientii de companie". Wagner nu a precizat nici cand va fi lansat Mercedes App Store.

"Va fi nevoie de un anumit timp ca sa aducem aceaste aplicatii la bordul masinilor. O mare problema aici este infrastructura. Fara o infrastructura de date care permite viteze destul de mari de transmisie in masina, nu are niciun sens", a spus el, citat de AutoNews.

Totodata, acesta a mai anuntat ca Mercedes-Benz vrea sa consolideze echipa de design la nivel mondial prin angajarea unor oameni specializati pe diverse domenii si angajarea de noi stilisti in China.

"Avem cu siguranta nevoie de cativa oameni in zona de dezvoltare grafica si implementarea calitatii", a precizat acesta.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Mercedes magazin aplicatii, #Mercedes aplicatii , #lansare