Clipe teribile pentru soția lui Michael Schumacher: ”E ca o prizonieră”

Joi, 23 Martie 2023, ora 08:20
5163 citiri
Clipe teribile pentru soția lui Michael Schumacher: ”E ca o prizonieră”
Michael Schumacher și soția Corinna

Eddie Jordan (74 de ani), fost proprietar al unei echipe de Formula 1 care i-a purtat numele, la care Michael Schumacher (54 de ani) a debutat în Marele Circ, a făcut dezvăluiri despre soția fostului mare pilot, rămas paralizat după accidentul de schi din 2013.

Corinna Schumacher este cea care încearcă de aproape un deceniu să păstreze misterul referitor la starea de sănătate a lui Schumacher, fapt pe care l-a subliniat și Eddie Jordan.

„A fost cea mai oribilă situație pentru Mick și Corinna. Au trecut aproape 10 ani de când Corinna nu mai poate să meargă la o petrecere sau la o masă, este ca o prizonieră deoarece toată lumea ar dori să vorbească cu ea despre Michael, în timp ce ea nu are nevoie să i se amintească despre asta tot timpul”, a precizat Jordan pentru The Sun.

„Corinna a stabilit niște reguli, o știu foarte bine, dinaintea lui Michael Schumacher. Este o fată minunată, o știam când s-a căsătorit cu Michael. Am încercat să-l vizitez pe Michael la scurt timp după accident și Corinna a refuzat pe bună dreptate, pentru că prea mulți oameni voiau să-l vadă.

Jean Todt a primit privilegiul de a-l vedea pentru că au fost foarte apropiați în perioada pe care au petrecut-o la Ferrari. Este complet de înțeles. Când am încercat să-l văd eu, mi-au spus ”Te iubim, Eddie, ne știm de multă vreme, dar avem nevoie de intimitate pentru Michael””, a mai spus Eddie Jordan.

#Michael Schumacher, #sotie, #prizonier, #accident, #schi , #stiri Formula 1