Microsoft Photosynth este Live (VIDEO)

Joi, 21 August 2008, ora 22:15
2007 citiri
Microsoft Photosynth este Live (VIDEO)

Microsoft Photosynth a depasit stadiul de proiect si este disponibil in forma sa finala.

Microsoft Photosynth este proiectat pentru a permite utilizatorilor sa construiasca din fotografii 2D spatii tridimensionabile navigabile, conform Softpedia.com.

Practic, "sintezele" realizate de aplicatia Micorsoft vor permite reconstruirea virtuala a - potential - oricarui loc, prin intermediul fotografiilor facute de diversi oameni si urcate pe internet, pe serverele Microsoft.

Photosynth analizeaza fotografiile dintr-un set de fotografii si, in baza elementelor comune ale acestora, identifica locul in care au fost facute. Apoi reconstruieste locul in care au fost facute si il utilizeaza ca fundal pentru fotografiile din setul respectiv.

Actualmente este posibil ca utilizatorii sa acceseze mediul virtual online si sa posteze imaginile pe internet, Microsoft punand la dispozitia celor interesati un spatiu de 20 GB / cont.

Pentru ca acest lucru sa fie realizabil, utilizatorii trebuie sa descarce si sa instaleze in prealabil un plug-in de 7MB.

Microsoft Photosynth poate fi incercat aici.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Microsoft Photosynth, #fotografii, #mediu virtual, #3D , #stiri Microsoft