Stanciu, comparat cu un fost mare jucator al lui Anderlecht - ce spune Mutu si cati bani va castiga in Belgia

Luni, 29 August 2016, ora 14:54
6582 citiri
Stanciu, comparat cu un fost mare jucator al lui Anderlecht - ce spune Mutu si cati bani va castiga in Belgia
Foto: Hepta.ro

Nicolae Stanciu se afla, luni, la Bruxelles, pentru a semna contractul cu Anderlecht si pentru a efectua vizita medicala. Jucatorul nationalei este comparat de fosti mari fotbalisti romani cu o glorie a lui Anderlecht.

Astfel, fosti jucatori in Belgia, Tibor Selymes si Mircea Rednic il compara pe Stanciu cu fostul mare jucator suedez al lui Anderlecht, mijlocasul Par Zetterberg, care a petrecut 11 sezoane la echipa din capitala belgiana, unde a evoluat in peste 300 de meciuri.

Suedezul Zetterberg are si 9 goluri in 30 de selectii la echipa nationala, iar cu Anderlecht a cucerit 5 titluri si o cupa.

"Cred ca pretul e putin cam mare, dar Stanciu are tehnica, viteza si paseaza excelent. Cand are mingea, publicul isi tine respiratia. Poate fi comparat cu Zetterberg, dar trebuie sa ii dam timp sa se adapteze, iar Chipciu il va ajuta.

Intr-un an, cred ca va deveni cel mai bun jucator de la Anderlecht. Presiunea nu cred ca va fi o problema, pentru ca la Steaua toata lumea este cu ochii pe tine", a spus Selymes, fost coleg la Anderlect cu suedezul, in perioada 1996-1999, citat de Digi Sport.

"In Stanciu il vad pe noul Zetterberg. Vede spatii pe care altii nu le vad, marcheaza cu usurinta si e un profesionist desavarsit. Este chiar putin mai rapid decat suedezul", a precizat si Mircea Rednic.

La randul sau, antrenorul Dorinel Munteanu este de parere ca Stanciu poate pleca de la Anderlecht chiar si pe 30 de milioane de euro.

"Ma bucur ca s-a realizat transferul lui Stanciu. Daca a platit Anderlecht 10 milioane, inseamna ca a fost urmarit atent si sper sa se integreze cat mai repede, asa cum s-a intamplat in cazul lui Chipciu.

Daca va confirma, sunt convins ca va pleca si de la Anderlecht, poate pe o suma dubla sau tripla. Nu e diferenta asa mare intre campionatul Belgiei si cel al Romaniei", a spus Dorinel Munteanu.

Fostul atacant al nationalei Adrian Mutu este de parere ca de-abia acum Stanciu trebuie sa arate ce poate.

"Bravo lui! Ma bucur pentru Steaua si pentru el. De acum incolo o sa il vedem pe Stanciu de adevarat. Are talent si speram sa continue sa faca ce a facut pana acum, sa joace bine, sa demonstreze ca poate sa fie numarul 10 al echipei nationale" a subliniat Mutu.

Dolce Sport relateaza ca, la ora 13:00, Stanciu efectuase vizita medicala.

In ce priveste contratul sau cu Anderlecht, jucatorul va avea o intelegere pe cinci ani si va castiga in primul an 900.000 de euro, urmand ca pana in ultimul sa ajunga la 1,5 milioane, scrie Gazeta Sporturilor.

"Domnul Becali mi-a spus clar ca vrea 10 milioane de euro. Am tacut si am muncit! Sunt fericita pentru Nicusor, cel care a avut mai multe oferte in aceasta vara", a spus impresarul sau, Anamaria Prodan Reghecampf.

Jucatorul a plecat luni dimineata din cantonamentul nationalei pentru a semna contractul si a efectua vizita medicala. Stanciu va reveni in tara luni seara, iar marti se va alatura lotului echipei nationale, la Mogosoaia.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Mutu declaratii Stanciu, #Stanciu contract Anderlecht, #Stanciu vizita medicala, #Stanciu transfer Anderlect , #Anderlecht
Comentarii
Poza Baltagul
Baltagul
rank 1
Prodanca-porno e capusa care s-uge din banii lui Fecali
Poza Alzheimer
Alzheimer
rank 5
Minune mare, maica, minune mare!