Primul examen scris de la Bacalaureat, fara incidente in Bihor: Niciun elev eliminat si mai putini absenti decat in alti ani (FOTO)

Luni, 01 Iulie 2019, ora 14:00
44 citiri
Prima proba scrisa a Bacalaureatului, cea la limba si literatura romana, s-a desfasurat fara probleme in centrele de examinare din Bihor.

Potrivit profesorului Claudiu Damian, purtator de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Bihor, din cei 3.662 de absolventi de liceu inscrisi la acest examen, 3.593 s-au si prezentat in sali luni dimineata. Numarul mic de absenti, 69, este cel mai mic din ultimii ani. De pilda, in 2018, peste 200 de elevi au chiulit de la primul examen scris al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.