Cinci motive pentru care să alegi internetul de mare viteză de la Orange

Advertorial
Joi, 17 August 2023, ora 14:04
9665 citiri
Cinci motive pentru care să alegi internetul de mare viteză de la Orange
FOTO freepik.com

În prezent, internetul prin Wi Fi de acasă asigură conexiunea nu doar pentru computere, ci și pentru telefoane mobile, laptopuri, televizoare inteligente și multe alte gadgeturi. Drept urmare, numeroase dispozitive de acasă pot fi conectate la internet în același timp, motiv pentru care e nevoie de o conexiune foarte bună.

Având o conexiune la net de mare viteză, experiența digitală de acasă va fi una desăvârșită. Orange are cel mai rapid internet fix prin fibra optica și oferte potrivite pentru toate nevoile.

Dacă ești abonat de voce mobilă Orange, poți beneficia de prețuri preferențiale la toate pachetele de internet și TV. De exemplu, ai abonament de TV si internet la 11 lei. Pachetul Fibră 500 + TV oferă o viteză de download de 480 Mbps, acces la 134 de canale TV, dintre care 47 în format HD, precum și opțiunea Orange Sport timp de două luni.

Pe lângă pachetul Orange de doar 11 lei/lună, compania pune la dispoziție mai multe tipuri de pachete și abonamente cu internet rapid și numeroase canale TV. În plus, te recompensează pentru utilizarea serviciilor, dacă ești deja abonat la servicii de voce:

  • Pachetul Fibră 1000 și TV Esențial - ai parte de o viteză de download de 940 Mbps, 134 de canale TV, dintre care 47 sunt disponibile în format HD, reduceri de până la 200€ la achiziționarea dispozitivelor din ofertă, Internet Box Wi-Fi 6 inclus, două luni de antivirus gratuit și opțiunea Orange Sport inclusă timp de două luni, cu doar 58 de lei/lună.
  • Pachetul Fibră 2000 și TV Premium - cu o viteză de download de 1800 Mbps, 153 de canale TV, dintre care 60 în format HD, reduceri de până la 300€ la achiziționarea dispozitivelor, Internet Box Wi-Fi 6 inclus, două luni de antivirus gratuit, acces la toate canalele Orange Sport și 6 luni cadou de HBO și HBO Max, cu doar 68 de lei/lună.
  • Pachetul Fibră 500 și TV Premium - ai viteză de download de 480 Mbps, 153 de canale TV, dintre care 60 disponibile în format HD, reduceri de până la 100€ la achiziționarea dispozitivelor, Internet Box Wi-Fi 6 inclus, două luni de antivirus gratuit, acces la toate canalele Orange Sport și 6 luni cadou de HBO și HBO Max, cu doar 58 de lei/lună.
  • Pachetul Net Fix 4G 9 și TV Premium - cu 100 GB de internet inclus, 143 de canale TV, dintre care 35 disponibile în format HD, două luni de antivirus gratuit, acces la toate canalele Orange Sport și 6 luni cadou de HBO și HBO Max, cu doar 63 de lei/lună.
  • Abonamentul Fibră 500 - la care beneficiezi de o viteză de download/upload de 480 Mbps/240 Mbps, instalare gratuită, Internet Box Wi-Fi 6 inclus și două luni de antivirus gratuit, cu doar 31 de lei/lună.
  • Abonamentul Fibră 1000 - la care beneficiezi de o viteză de download/upload de 940 Mbps/480 Mbps, instalare gratuită și două luni de antivirus gratuit, cu doar 37 de lei/lună.
  • Abonamentul Fibră 2000 - la care beneficiezi de o viteză de download/upload de 1800 Mbps/940 Mbps, instalare gratuită și două luni de antivirus gratuit, cu doar 42 de lei/lună.

Îți prezentăm, în rândurile următoare, câteva motive pentru care să alegi un abonament de internet de la Orange:

Îți poți desfășura activitatea profesională de acasă

Când ai o conexiune bună la internet, îți poți desfășura activitatea profesională de acasă. Procentul persoanelor care lucrează de acasă a crescut în timpul pandemiei și acest trend s-a păstrat și ulterior. Dacă în trecut România se situa pe ultimele locuri în Uniunea Europa în ceea ce privește numărul de persoane care munceau de la distanţă, în prezent numărul angajaților care lucrează remote sau în sistem hibrid a crescut considerabil. Cu atât mai mult cu cât țara noastră ocupă poziții fruntașe în topurile statelor în care e avantajos să lucrezi de acasă, datorită prețului accesibil al internetului de mare viteză.

O conexiune rapidă la internet este esențială pentru o bună colaborare cu partenerii de afaceri și colegii, pentru a accesa rapid documente și date importante, precum și pentru o desfășurare fără întreruperi a videoconferințelor.

Alege un pachet de servicii fixe de la Orange și asigură-te că ai parte de cea mai bună conexiune de net, pentru a-ți putea desfășura, fără probleme, activitatea profesională.

Te bucuri de streaming fără întreruperi

Dacă iubești să urmărești filme, seriale ori documentare sau să asculți online muzică și podcasturi, este esențial să ai cel mai rapid internet, astfel încât să te bucuri de o experiență de streaming fără întreruperi și de calitate HD.

Cu internetul de mare viteză de la Orange te asiguri că vizionezi filmele preferate la cea mai bună calitate, la orice oră.

În plus, dacă alegi un pachet Orange Love cu televiziune inclusă, îți poți explora pasiunea pentru filme, urmărindu-le atât pe canalele specializate, cât și pe cele generaliste. Descoperă, așadar, gama variată de canale TV (inclusiv HD) din oferta Orange!

Te joci online fără probleme

Pentru pasionații de jocuri online, internetul de mare viteză este esențial pentru a asigura o conexiune stabilă și fără întreruperi, în timpul jocului. Te conectezi cu persoane din întreaga lume și creezi legături sociale prin joc, dacă ai parte de o bună conexiune la internet.

Asigură-te că ai cel mai rapid internet prin fibră, înainte să te implici în competiții sau să te joci în echipă.

Poți urma cursuri online

Distanța nu mai e un impediment pentru a studia tot ceea ce îți dorești, când te bucuri de net de mare viteză.

Procesul educațional s-a schimbat, odată cu trecerea la cursurile online. Internetul de mare viteză oferă tuturor celor care vor să-și crească nivelul de cunoștințe într-un anumit domeniu acces la cursuri online, materiale educaționale și platforme de colaborare.

Beneficiezi de infotainment de calitate

Internetul de mare viteză oferă o experiență de navigare rapidă și fluentă. Astfel că, poți căuta informațiile de care ai nevoie, poți citi știri și viziona videoclipuri online. Pe scurt, poți să fii conectat cu lumea și cu evenimentele importante, în timp real, fără să aștepți încărcarea paginilor.

În concluzie, când ai parte de o bună conexiune la internet, poți finaliza mai rapid sarcinile profesionale, economisind timp prețios, astfel încât să te poți concentra pe alte activități importante, atât online, cât și offline. Alege cea mai rapidă rețea și bucură-te de o experiență digitală desăvârșită!

Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
ToddyCat, hackerii care vizează organizații guvernamentale și militare. Cum își obțin informațiile
ToddyCat, hackerii care vizează organizații guvernamentale și militare. Cum își obțin informațiile
Kaspersky, compania rusă de securitate cibernetică, a raportat recent activitățile unui grup de hackeri numit ToddyCat, care vizează organizații guvernamentale și militare din regiunea...
#Orange, #Internet, #Orange Romania , #stiri it-c