Otelul raspunde acuzatiilor de dopaj

Miercuri, 06 Octombrie 2010, ora 21:57
1574 citiri
Otelul raspunde acuzatiilor de dopaj

Clubul Otelul Galati a publicat miercuri seara un raspuns la articolul in care este acuzat ca a ajuns pe prima pozitie a Ligii I folosind jucatori dopati.

Cu titlul "Ne dopam cu victorii!", galatenii au raspuns articolului publicat de ziarul National, despre care spun ca acuza gratuit gruparea de la Dunare.

Iata textul publicat pe site-ul clubului Otelul:

"Ca sa citam editia de astazi a cotidianului 'National', prezenta lui FC Otelul Galati pe primul loc al clasamentului Ligii I starneste invidii. Nu stim exact care alt club ne pizmuieste atat de mult incat o publicatie nationala sa acorde ditamai pagina unui banal sentiment, dar suntem convinsi ca macar autorul articolului intitulat 'Otelul Galati a ajuns pe primul loc dopandu-se?' a fost coplesit de ura.

Obida la care domnul Sebastian Stan, semnatarul expunerii, face trimitere este doar un pretext de a jigni, compunand pe genunchi rautati facile asupra echipei vinovate de a fi ajuns lider doar prin propriile forte. Nu ne-am fi propus niciodata sa analizam calitatea indoielnica a scriiturii domnului gazetar daca domnia sa n-ar fi insinuat absolut gratuit ca FC Otelul 'este suspectat ca ar fi mancat friptura dupa Contador'.

Cu toate ca imparte redactia cu reputatul scriitor Razvan Ioan Boanchis, domnul Sebastian Stan n-a reusit sa-i imprumute din stil si nu poate fi depistat pozitiv nici la controlul gramatical, asadar legatura facuta intre jucatorii nostri si castigatorul dopat al Turului Frantei este aberanta, poate chiar indecenta. Nu dorim sa cadem in pacatul jurnalistului avid de senzational, ci dimpotriva ne argumentam judecata.

Autorul rateaza cel putin un acord intre subiect si predicat, 'Galatenii (...) i-a rupt in doua pe dinamovisti', si se foloseste de voleul gandirii pentru a-si dinamita eseul cu o asa-zisa remarca a opiniei publice vizavi de performantele lui FC Otelul: 'Astia a lu' Dorinel alearga mai mult ca Banel!' (corect ar fi fost 'Astia ai lu' Dorinel...'). Trecand la fondul problemei, 'astia ai lui Dorinel', asa cum sunt numiti componentii echipei noastre, poate ca se pregatesc mai bine decat jucatorul lui FC Steaua Bucuresti si nici nu pierd noptile prin cluburi. Totusi, ca sa-i facem pe plac domnului Sebastian Stan, il anuntam in mod oficial ca ne dopam. Cu victorii, fireste."

Ipoteza halucinanta: Jucatorii Otelului Galati, dopati

Dupa 10 etape jucate in acest sezon al Ligii I, Otelul Galati, care le-a invins pe marile rivale bucurestene Steaua si Dinamo, ocupa primul loc in clasament, cu 22 de puncte.

Anunțul făcut de primarul din Galați, alături de Dorinel Munteanu: ”Se va ridica la suma de 100 de milioane de euro”
Anunțul făcut de primarul din Galați, alături de Dorinel Munteanu: ”Se va ridica la suma de 100 de milioane de euro”
Primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pecheanu, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, începerea studiului de fezabilitatea în vederea construirii unui stadion de 25-30.000 de locuri, pe...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Otelul Galati jucatori dopati, #dorinel munteanu , #stiri Otelul