Start în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin Mozzart Bet! Spectacolul este garantat!

Advertorial
Miercuri, 12 Aprilie 2023, ora 18:04
3096 citiri
Start în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin Mozzart Bet! Spectacolul este garantat!
FOTO: mozzartbet.ro

CSM CSU Oradea – SCM Mozzart Bet Timișoara, U BT Cluj-Napoca – SCM Craiova, CS Rapid – FC Argeș și CSO Voluntari – BC CSU Sibiu sunt sferturile de finală din LNBM Mozzart Bet. Seriile din sferturi și semifinale se vor desfășura pe sistemul „cel mai bun din 5 partide”, în timp ce marea finală se va disputa pe sistem “cel mai bun din 7 meciuri”.

CSM CSU Oradea a câștigat sezonul regular și pornește cu prima șansă în fața timișorenilor care au prins play-off-ul in extremis, în dauna lui Dinamo. Orădenii au arătat o formă bună atât în campionat, cât și în cupele europene și visează la titlu în acest sezon.

Nu rata cadourile pregătite în Calendarul Lucky Easter!

De pe locul 2 a intrat în play-off U BT Cluj-Napoca. Campioana en-titre a terminat în urma celor de la CSM CSU Oradea, chiar dacă s-a impus categoric în meciul direct din ultima etapă. Adversarul clujenilor va fi SCMU Craiova, formație care trebuie să se autodepășească pentru a spera la o calificare în semifinale.

Locul 3 la finalul sezonului regular a fost ocupat de Rapid. Cu o trupă extrem de solidă, giuleștenii au speranțe mari la finele acestui sezon și nici nu concep să nu treacă de FC Argeș. Totuși, piteștenii au arătat că sunt capabili de surprize și că nu se predau niciodată.

La Mozzart Bet ai bonus de până la 1750 RON pentru primele trei depuneri!

În poate cel mai echilibrat duel din sferturi se vor întâlni CSO Voluntari și CSU Sibiu. Cele două formații intră în play-off de pe locurile 4 și 5, iar în meciurile directe din 2023 și-au împărțit victoriile.

Pariază pe partidele din Liga Națională de Baschet Masculin Mozzart Bet și Fii învingător!

Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Vedeta baschetului feminin american Brittney Griner a dezvăluit, marţi, că a intenţionat să se sinucidă pe durata celor nouă luni de închisoare petrecute în Rusia în 2022, informează...
Echipa din România care a devenit campioană la doi ani de la înființare
Echipa din România care a devenit campioană la doi ani de la înființare
Vicecampioană în 2023, echipa CSM Constanţa a câştigat marţi, în deplasare, primul titlul de campioană în istoria sa de doar doi ani de la înfiinţare. CSM Constanţa a învins FCC...
#pariuri sportive, #baschet, #pariuri baschet , #baschet