La Curtea de Arges, in 12 decembrie, s-a incheiat proiectul "COMUN - calificare profesionala completa la locul de munca - ID 154775"

Luni, 14 Decembrie 2015, ora 13:30
136 citiri
Acest proiect strategic, finantat prin POSDRU, a fost implementat de Asociatia Caritas Campulung, in parteneriat cu Asociatia Solidaritatea Umana din Pitesti, avand ca obiectiv general imbunatatirea capacitatii profesionale a 350 angajati din sectorul de energie si activitati conexe, pentru a raspunde exigentelor companiilor si de a creste gradul de acces al acestora la programele de formare profesionala continua pentru obtinerea unor calificari complete. Numarul final al cursantilor a fost de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres