Inginerul si scriitorul Gabriel Cazan: "Imi place nespus de mult sa ma furisez din cand in cand in lumile pe care le inventez, pentru ca acolo ma regasesc" (I)

Joi, 31 Decembrie 2015, ora 23:59
129 citiri
# Convorbiri neconventionale

# Cum e in lumea de dincolo? A celor dusi si neintorsi? De pe planete necunoscute, din galaxii nepricepute, din universuri ghicite. Din ce sunt plamadite aceste fapturi? De cand? De cine? De unde suflul vital? Destinul, cine il manuie? Care e Marele Sforar? Cum arata ele? Cum traiesc? Cum se inmultesc? Si cum si din ce se hranesc? Au ratiune? Instincte? Hominizi? Roboti? Monstri? Ele, toate, nu au existat pana la tine! Pentru asta vei fi venit pe lume, ca ingaduit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.