Rivalii s-au "indragostit" de Petrolul: "Joaca cel mai consistent fotbal" * Un singur defect in lupta pentru titlu: "Le lipseste asta"

Miercuri, 25 Decembrie 2013, ora 12:07
77 citiri
Petrolul a incheiat excelent anul 2013, cu un succes important in deplasarea cu Pandurii Tg. Jiu, iar acum spera la cistigarea campionatului.

Cosmin Contra a anuntat ca echipa sa se poate bate la titlu, doar cu o conditie: "Trebuie sa pastram aceeasi mentalitate si in retur. La fel cum ne-am prezentat in ultima luna, asa ne putem bate cu sanse bune".

Si rivalii din Liga 1 ii lauda, iar Ionel Danciulescu, noul team-manager al lui Dinamo, este laudativ la adresa Petrolului: "Parerea mea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Petrolul victorie Pandurii Petrolul titlu