Noul Audi S8 a venit in Romania. Te tenteaza?

Sambata, 07 Iulie 2012, ora 12:33
2217 citiri
Noul Audi S8 a venit in Romania. Te tenteaza?

Noul Audi S8 este un bolid la granita intre o limuzina eleganta si o sportiva "nervoasa". Pentru ca masina a sosit in Romania pentru prima data la sfarsitul acestei saptamani, am stat de vorba cu reprezentantii Porsche Bucuresti Vest 2 pentru a afla toate detaliile pentru tine.

Cateva dintre cele mai interesante modificari de design sunt grila fata de mari dimensiuni, spoiler-ul frontal, elementele din aluminiu, evacuarea cu patru tevi, dar si vopselele speciale care scot in evidenta liniile si suprafetele caroseriei.

Dincolo de design, ceea ce frapeaza este performanta motorului, ne-au spus acestia.

"Noua generatie Audi S8 beneficiaza de 520 CP si de un cuplu 650 Nm, care ii permit sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 4,2 secunde, viteza maxima fiind limitata electronic la 250 km/h", a precizat Cristian Meculescu, Director Executiv incadrul Porsche Bucuresti Vest 2.

Un alt detaliu remarcabil, in ceea ce priveste motorul, este modul in care este livrata puterea. Gratie sistemului "twin-scroll turbochargers", acceleratia este foarte liniara. Puterea este distribuita integral catre roti, prin intermediul unei cutii de viteze automate cu sapte trepte si dublu ambreiaj.

Modelul beneficiaza de un propulsor in V, cu opt cilindri, care are ca scop reducerea consumului de combustibil, dar si a emisiilor poluante. Generatia anterioara a acestei masini era echipata cu un propulsor V10.

Citeste mai multe despre Noul Audi S8 a venit in Romania. Te tenteaza? pe Business24.ro.

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#Audi S8 detalii lansare, #Audi S8 preturi Romania , #Romania